AB nin Türkiyeye yaklaşımı doğrumudur?
Üy olmalımıyız.. olursak ne olur olmazsak ne olur?
AB bizi arasına alıp üye yaparmı?
NEDEN?
Printable View
AB nin Türkiyeye yaklaşımı doğrumudur?
Üy olmalımıyız.. olursak ne olur olmazsak ne olur?
AB bizi arasına alıp üye yaparmı?
NEDEN?
olsak bir türlü
olmasak bir türlü
yani ben hala kararsızım. İyi yanları kötü yanları iyice tartılmalı. Düşünüp taşınmalı doğru karar varılmalı.
Bizler girmek istesek bile bizleri kabul etmeyenler var ve sokmak istemeyenler var. Başta gelen isimler de Rumlar.
Avrupa Birliği ülkelerinin kendi insanlarına sunduğu demokrasi ve hukuk normlarına ulaşmak önemli olan. Bana göre ülkemiz de kendi insanımız için bu çağdaş ve modern normlara ulaşmaya çalışmalı. AB'nin Türkiye'yi alıp almaması çok da önemli değil. Saygılar, sevgiler ve selamlar...
AB ile Türkiye arasındaki ilişkiler her ne kadar olumlu olsada...
AB nin neden böyle birşey yaptığıı akılları karıştırıyor...
Avrupa Birliğine Girsekte Hayat Geçer... Girmesekte...
Benim Ailevi Durumum Pek o kadar iyi deil... Avrupaya Gitmişim ne olur Gitmemişim Be olur...
Aslında Eruh ' un Köyü Olan PARİS e gitmeyi Daha fazla isterim...
Çünkü Orasıı Benim Toprağım...
Ağasıda Benim Paşasıda Benim Çalışanıda Benim Yorulanıda Benim Emek sarfedenide...
Kafamı kurcalayan bir durum ise Avrupa Birliğine girdiğimiz Zaman DOĞU nun Daha fazla Dışlanması Ve BATI daki İnsanların bazılarının bizleri Kötülemeleri...
Aslında konuşulacak o kadar çok şey varki...
İlla Olsun Demeklee de olmaz...!
44. yıla gireceğiz üyelik için :51:
TIKLA!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah in izniyle AB ye girmez.
eyer ki ab ye girersek biz bizligimizden cikacagiz, bunu unutmayin. ben ab denilen yerde dogup buyudum, ve hep kskelerle yasadim bunu burda yasayamadan anlayamazsiniz. buyuk bir rezillik ve pisligin icindeyiz.etragfimiz pislik ve zina. ki Turkiye yi de bu batakliga suruklemek istiyolar. önce ab ye girecez, sonra bi bakacaz elimizdeki degerleri tek tek alacaklar. ve dimdizlak ortada kalacaz. InsaAllah girmeyiz.
Avrupada bizim gibilere yer yok, bizi kabul ederlerse sadece bizi kullan mak icin alirlar. kendi degerlerimizi , kulturumuzu ve dinimizi ASLIMIZI kaybederiz ayni öbur ulkeler gibi.burda hepimizin anasi babasi surunuyo.
Attiginiz adimi zinayla, bastiginiz topragi köpek pisligi ile istiyosaniz buyurn ab ye girmek istiyin !
ama bu söze gercektende inanin,
Yasamayi umid eden ya da kitabini okuyan degil yasaipta gören bilir gercekleri....
Biz zaten abye girmişisz (ama tek taraflı olarak)
Türkiye, 31 Aralık 2000 tarihli Gümrük Birliği Kararı;ndan doğan yükümlülüklerin yerine getirilmesi ve müktesebatın doğru bir şekilde uygulanması için çok çaba harcamalıdır..
:228: :228: :228: