Neden ağlarız?.. sizi ne ağlatır.. ağlayan insanın rahtladığı doğrumuıdur?ı
Printable View
Neden ağlarız?.. sizi ne ağlatır.. ağlayan insanın rahtladığı doğrumuıdur?ı
Ağlamak yeri geldinde büyüklük, yeri geldiğinde güzellik, yeri geldiğince anlatılamayan sözcükler, yeri geldiğinde gösterilmek istenen tavırlar...hepsini anlatabilir.
Ağlamak çoğu zaman insanın yapmak isteyip yapamadığı şeylerin başında kimi zaman sonunda yer alır..
Ama esasında ağlamak,ağlayabilmek her yiğidin harcı değil bence..Gözyaşı öyle birşeyki,yani bende öyLe anLamı varki..Kimi zaman sevgiliye duyulan hasret,kimi zaman hayata dair endişelerinin olduğu bi zaman,kimi zaman en yakınını hasta yatakta görmenin verdiği üzüntü,kimi zaman en sevdiğini kaybettiğinde(ALLAH KORUSUN!) duyduğun acı,kimi zaman sevincinin belirtisi...Bence her insan zırıldamak yerine deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlayamaz...Ağlamak kötü değildir..ne mutlu içten ağlayabilene,gülebilene..Gülmek ne kadar doğal bişeyse ağlamakta ondan farklı değİl.Ve beni çoğu zaman rahatlatır ağlamak.Aglamak isteyipde 'ağlayamayan' insanlar, yüreği taş bağlamışlar zayıfdır bence.
kısaca ağlamak başkalarına yürek gücünü göstermektir tabi anlayana...
valla ağlamak zayıflılık olmaz ben ağlamayı severim hemen hemen hergün ağlarım çeşmelerim hiç durmaz :yes: :yes:
Duygulandığında ağlar insan, üzüldüğünde de.
Sevindiğim ve duygulandığım anlarda, bende mani olamam gözyaşlarıma.
Tabi bazen de zorunda giden durumlar oluşur ve duygularını dışa vuramazsın bir türlü ve gözyaşlarına hakim olamazsın.
Ağlamak bir bakıma rahatlamaktır, içindekilerin dışarısı çıkmasıdır.
Uzun uzun yazmama gerek yok tarifi budur bence..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SeRaP
Ağlamak yeri geldinde büyüklük, yeri geldiğinde güzellik, yeri geldiğince anlatılamayan sözcükler, yeri geldiğinde gösterilmek istenen tavırlar...hepsini anlatabilir.
Ağlamak çoğu zaman insanın yapmak isteyip yapamadığı şeylerin başında kimi zaman sonunda yer alır..
Ama esasında ağlamak,ağlayabilmek her yiğidin harcı değil bence..Gözyaşı öyle birşeyki,yani bende öyLe anLamı varki..Kimi zaman sevgiliye duyulan hasret,kimi zaman hayata dair endişelerinin olduğu bi zaman,kimi zaman en yakınını hasta yatakta görmenin verdiği üzüntü,kimi zaman en sevdiğini kaybettiğinde(ALLAH KORUSUN!) duyduğun acı,kimi zaman sevincinin belirtisi...Bence her insan zırıldamak yerine deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlayamaz...Ağlamak kötü değildir..ne mutlu içten ağlayabilene,gülebilene..Gülmek ne kadar doğal bişeyse ağlamakta ondan farklı değİl.Ve beni çoğu zaman rahatlatır ağlamak.Aglamak isteyipde 'ağlayamayan' insanlar, yüreği taş bağlamışlar zayıfdır bence.
kısaca ağlamak başkalarına yürek gücünü göstermektir tabi anlayana...
hoca senin de yorumlarına ihtiyacımız var :)
iki satır karala bişiler :31:
bencede insanı rahatlatır..zayflık değildir
Zayıflık DeğiL İnsan Rahatlar İçini Dökmüş Olur...
kesinlikle değil
beni çok sevdiğim değer verdiğim insanlar sadece ağlatır diğer insanları önemsemediğim için ağlamam yani sadece değer verdiğim insanlar canımı acıtıyo herhalde herkes için de öyledir
hep en yakınımız bize zarar verir