-
ADSL Müşteri Hizmetleri
" Müşteri Hizmetleri'ne 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. "
Bu lafı hepimiz yakından tanıyoruz. Ama bakalım bu laf gerçekten yerine getiriliyor mu ?. Peki bu numara tanıdık geldi mi ? 444 0 375 evet TTNET ADSL Müşteri Hizmetleri numarası. Arayın şu an bakalım sizi kim karşılıyor. " İyi geceler ben falanca kişi size nasıl yardımcı olabilirim ?" cümlesiyle karsılasacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bu durum sadece Siirt temi geçerli bilemiyorum ama aradığınızda sizi su an Siirt telekomda bulunan güvenlik görevlilerinden biri karşılıyor. Yani siz inanmayın 24 saat müşteri hizmetine ulaşabilirsiniz lafına.
-
valla benimkine müşteri hizmetleri çalısanlarından birisi cevap veriyor.
istediğim her zamanda yardım ve destek alabiliyorum.
-
Bu no türkiye geneli..Zaten kodunda anlaşılacağı üzere 444... Walla sürekli bu numarayı kullandığım için hemen hemen hepsi beni tanıyor ,hosgeldin haci yinemi sorunun var diyorlar :11: bi ara akşamleyin aradım ama bi bekçi çıktı kimse yok dedi.Yanılmıyorsam sadece mesai saatlerinde bakıyolar. İşlem yapabilmek için 10 haneli adsl hizme numaranızı bilmeniz yeterli
-
İşte bende bunu söylüyorum. Başka yerlerde de oluyor mu bilmiyorum ama Siirt'te geç bir saatte 444 0 375 i aradığınızda Siirt Telekom binasında bulunan güvenlik görevlilerinden biri telefona bakıyor ve size belli bir saatten sonra müşteri hizmeti verilmediğini söylüyor. Ama TTNET'in resmi internet sitesinde 7 gün 24 saat müşteri hizmeti alabilirsiniz yazıyor. Ben bu işten bişey anlayamadım.
-
türktelekomda bizden çıkıyor maşallah :99:
ne diyelim müzik indirme yapmadan da 40 milyon geliyor :99:
işe girim de ben limitsize çevircem :88: zaten türk telekomun kablosunu kesmişler türkiyede neler kesilip duruyor :250:
-
güzel konu benimde başıma bişe geldi onu anlatayım
bende adsl tarifemi değiştim 3 gün net bağlantısı olmadı en sonunda aradım vallahada billahada biri açtı türkçeyi zor konuşuyordu adam modemim Msini bilmiyor ben adama modemin ne işe yaradığını öğretmeye başladım neyse sorun düzelmeden kapattım ertesi gün telekoma gittim öle düzeldi.
-
Siirt telekomda güvenlik görevlilerinin baktını biliyordum...