-
Mazacir ..
Daral geçti gönlümden, selam çaktı ve dörtlüleri yaktı. Yüküm çok fazla omuzlarımda ve sol omzum yere biraz daha yakın. Münker'le muhabbetimiz iyi gibi..
Şeytan ensemde... Fısıldama kulaklarıma artık, Allah'ım yol göster Nekir'le aram ırak...
Sen bana bağışlandın, ben sana konuşlandım, iki dakika mola verdim uzaklara yakınlaştın.. Benim gönlüm bir teoride kalmış bir fikir, biraz uğraş anlarsın, ama yalansın, ben Münker ile devam, sen uzaklarla kankasın...
Kurumuş bir yaprağın damarlarını aldım, kan bastım. Yeşeremedi yine kanım batsın !..
Tanıdık bir yüz arayacak kadar da yalnız kalmadım, tanınmamak için maske de takmadım, istikametim uzaklardı ama ben sana yakınlaşamadım.. Yarın bir öncekinden kötü geçecek, öteki gün 2 gün sonrasından ılımlı, 1 hafta sonra sol omzum yere değecek, işte o zaman tanıdık bir yüz arayacak gözlerim...
İlmek, tabure, ip üçlüsü, en kötü anıların tek ölçü birimi!.. Göz bebekleri büyümüş birinin baktığı yerdeyim !..
Caner ..
ben seviorum bu abiyi ya .. en iyi iLham kaynagimdan bi kaLem diyebilirim :)
-
abe eline yüreğine sağlık çok güzel anlamlı okuyodum derken karşıma bu çıktı "İlmek, tabure, ip üçlüsü,"bunu anlayamadım. :s paylaşımın için sağol.
-
bos ver bende anLamiorum bu adami :p sen he he he deyip gec :D
-