Elimden geldiğince bişeye benzetmeye çalıştım. Sıfırdan yapılmıştır. Fazla özen göstermeden yaptım o yüzden hatalar olabilir.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Elimden geldiğince bişeye benzetmeye çalıştım. Sıfırdan yapılmıştır. Fazla özen göstermeden yaptım o yüzden hatalar olabilir.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herşey çok güzel valla sıfırdan yapılmış olması orjinal bir foto.
tek eksik bence mezar taşında isim olmaması.
yoksa isim mi bulamadınız?
emeğinize ve yüreğinize sağlık.
dert uğramasın kapına.
penceren umutlu gözlerle hayata bakman dileğiyle.
takdir ve tebrik eder başarıların devamını dilerim.
resim cok harika. bence isim yazılmaması dogru bisi sonucta paylasıma sunulmus bi resim ve cogu insan tarafından kullanılıcak . isteyende istedigi ismi yazar :)
tskler ..
Yorumlar için teşekkür ederim. Yani hiç mi eksik yok. Mesela şu olsaydı daha iyi olurdu veya burası güzel olmamış dediğiniz bir yer yok mu ? Eleştiriye sonuna kadar açığım.
aslında var merak ettiğim şey?
mezarın başında sol tarafta bir tahta veya mermere benzeyen bir tür cisim var?
ne anlama geldiğini bilmiyorum ama,
oda ayrı bir efek vermiş çalışmaya.herşey mükemmel.
çok iyi yapmışsın.
ellerin dert görmesin. emeğine sağlık
ağaçlar ve otlar eksik
koskoca mezarlıkta sadece bir mezar ı var?
gibisinden sorular takılıyor kafama.
yine de çalışmanızı beğendim doğrusu. renk seçimi çok güzel. Ürkütücü bir hava vermişsiniz.
tebrikler iyi bir çalışma olmuş ama çok kasvetli
biraz daha hareket katılarak konu istenilen yöne çekile bilirdi mesela uçuşan yarasalar hayalet fiğürleri belkide tek mezarın akla getirdiği durakula olabilirdi
hayal gücünün sınırı yoktur biliyorsun yazın dedin diye bi şeyler karaladım
aslında güzelliğine denecek tek kelime yok :4:
kullanılan efek resime daha değişik bir şekil vermiş ürkütücü olmasına rağmen güzel olmuş