eski sevgilim hani uğruna öldüğüm sevgilim artık seni görünce midem bulanıyo tıpkı hamamböceğini görür gibi sana başka ne gibi mesajım olabilir ki git ne halin varsa gör
Printable View
eski sevgilim hani uğruna öldüğüm sevgilim artık seni görünce midem bulanıyo tıpkı hamamböceğini görür gibi sana başka ne gibi mesajım olabilir ki git ne halin varsa gör
GüzeLmiş Yüregine Saglikk :124:
:275:bu kadar öfkelenmek iyi değildir duygularını kontrol altına alman lazım zararlı çıkan sen olursun aksi taktirde giden gitmiştir zaten gidene dur deme seni çok iyi anladığım için yazıyorum bunları Allah yardımcın olsun :81:
yok canım dur demem zaten o gitmeyi tercih ettikten sonra zaten gideli 1 yıl oldu dün karşılaştımda onunla hala bana bakmaya yüzü varmış şaşırdım sadece
neyse nediyelim hayırlısı neyse o olsun aşk dünyanın en güzel şeyii.. ama acısıda bi okadar kötüü ee ne yapalım gülü seven dikenine katlanırrr değilmii gelincikk sana hayatta başarılar diliyoruum inş bidaha o acıyı yaşamassın :9::210: :146:
bende bu sözüü derim hep
Giden Gitmiştir Gideni Ben Değil Giden Beni Kaybetmiştir
gidene kal demem gelene de git demem :233: :233:
:84:çok güzel dersiin ama biraz acımasız geldi bana :84:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HaNıM aGa
bende bu sözüü derim hep
Giden Gitmiştir Gideni Ben Değil Giden Beni Kaybetmiştir
gidene kal demem gelene de git demem :233: :233:
yaw o bana acımıyorsa ben neden acıcam ne demişler acıma acıncak hale düşersin dimi ama :15:
Kırıyorsa Sözlerim Susarım Birdaha, Konuşmam Rahatsız Ediyorsa Varlığım, Ölürüm Çıkmam Karşına, Rahatsız Eden Sevgimse; Ona Engel Olamam.....
BugünümDe YanımdA YoksaN YarınımdA Da olMA.... :37:
bide bu sözlere bayırlım :88:
hanımağa süpersin sana aynen katılıyorum :4: erkeklere acımıyalım hehe şaka acınmaya değmeyecek insanlar vardır kız olsun erkek olsun işte onlara acımıyalım
erkek olarak ben bir musaya acımam bide burhana gerisine kıyamam bana zararı olmayana :154:
bende sana katılıyorum :158: