[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yüreğine sağlık mervan..süperLer...
MaSiVa süper olmuşlar ama 4 çüsü süper olmuş sügnatür oluarak kullacam ... haberin olsun ...saol...
Ve çocukluğum hayatımın en güzel yılları olarak beni, bugün yaşadığım hayatın anlamlarıyla yeniden tanıştırıyor.
Burada kaybolan hayatları düşünüyorum; Dünden ve oradan bugüne ve bundan sonra kaybolacak hayatlara kadar.
Arkadaşlarımı düşünüyorum sonra. Benimle birlikteler. Aynı duyguları yaşıyoruz burada; ve ayrı duyguları...
Ağladım burada her gün, kendimden bile gizli, kimse bunu görmedi. Oysa ben sadece gülen adam değildim, gülerken gözyaşımı içime döktüğüm de oldu. Bunu kendim bile görmedim.
Bunu kimseye söyleyemiyorum. Çocukluğumu arıyorum çünkü, ama bulamıyorum. Bulsam söyleyeceğim, belki bulamasam yine söyleyeceğim: Çocukluğumu bulamadım burada! Çünkü ondan kalan hiçbirşey onun gibi değil artık.
Alıntı olarak bi yerden aldım sadece bu yazı beni konuyla olan bağımı açıkça dile getiriyor!
Yine güzel ve etkiliyici resimlerle bizi bi yerlerden alıp diğer yerlere götürdün ya masiva helal olsun. :37:
masiva çoookk güzeller bi kaç tane msn aldım.............;) :150: