Aşık olduğunuz kişiyle ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşmaya ne dersiniz? Bakalım en iyi kimler aşkını kelimelere dökmeyi başaracak..
Printable View
Aşık olduğunuz kişiyle ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşmaya ne dersiniz? Bakalım en iyi kimler aşkını kelimelere dökmeyi başaracak..
bu konu benlik değil aşkım yok saınırım olmıcakta daha :6:
iyi biri :54:
dünyalara değişmem saçının telini :75:
karamsar olma başımın belası inşallah kısa zamanda sana layık biri çıkar karşına :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HaNıM aGa
bu konu benlik değil aşkım yok saınırım olmıcakta daha :6:
-------------------------------------------------------------------------------------------------
bende birinden hoşlanıyorum ama kendisine açılamadım bi türlü onunda bana karşı bişeyler hissettiğini farkettim ama çekingenim biraz konuşamadım bi türlü neyse biraz daha bekleyeyim bakalım nolcak :D
yuha prensesimi arıyom ben presnesein snei bulcakk evleneceksin gidiceksin çıktı falımda :140: :140:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
karamsar olma başımın belası inşallah kısa zamanda sana layık biri çıkar karşına :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
bende birinden hoşlanıyorum ama kendisine açılamadım bi türlü onunda bana karşı bişeyler hissettiğini farkettim ama çekingenim biraz konuşamadım bi türlü neyse biraz daha bekleyeyim bakalım nolcak :D
bir varmış bir yokmuş bir hellgirl varmış aşık olmuş olmasın da ne tanrı ne kul kabul etmemiş..
o iyi biri :32: :79:
Yeryüzünde ondan daha harikası yok.Güldümü güneş bile biran parlamayı bırakır.
Onu kıskanmayan hiçbir varlık yok.AALLAH'ım onu bana nasip ettiğin için sana ne kadar şükretsem azdır
SENİ SEVİYORUM AŞKIM
:152:
Kusuruma bakmayın onu anlatmak icin benım kelıme daarcıgım yeterlı deıl...Tek bıldım bana verılen en mükemmel hedıye Mevla tarafından....
hayat beni nerden tanıyosun?
ayrıca herkesin aşkı herkese göre kelimelerle anlatılamaz ama ne yazıkki burada kelimelerle anlatmalıyız başka alternatif yokk