Arkadaşlar 2 kere istediğim forumda konu açmak için o forumdan yeni konu açtım ama ana sayfaya döndüğümde hiç girmediğim forumda yeni konu açılıyo bana yardım edebilirmisiniz.ne yapmalıyım.
Şimdiden teşekkürler..
Printable View
Arkadaşlar 2 kere istediğim forumda konu açmak için o forumdan yeni konu açtım ama ana sayfaya döndüğümde hiç girmediğim forumda yeni konu açılıyo bana yardım edebilirmisiniz.ne yapmalıyım.
Şimdiden teşekkürler..
ben şu anda anasayfada eklemek istediğini takip etmek için bir müddet beklerim sen neyi nereye atmak istediğini yaz mesela resimler bölümüne yeni konu açacam de burda ve konunu aç
bakalım açtığın konu nerde açılıyor ha yanlış yereyse taşırrız ve oradaki aksaklığı gözden geçirirriz
ben biraz önce korku bölümde konu açmıştım.bu süre içerisinde herhangi bir sorun görünmüyordu.yani Yeni açtığım konu korku formundaydı ancak konuyu ekleyip ana sayfaya döndüğümde açtığım konu korku tünelinde değilde başka bir forumda açılıyor.
İlginiz için teşekkürler.
şuan yaptığımız gibi, konuyu Sanal Dershane >> Soru-Cevap kısmına açmışsınız.
uygun yer - SİTEMİZE ÖNERİ ve İSTEKLERİNİZ
yani konu uygun yere taşınmış olabilir.
açtığınız konunun ismi ve şu anda hangi topik altında açıldığını yazarsanız konuya baka bilirim
belkide konu korku tüneline değilde ve başka bir yere ait bir konu ise yönetici arkadaşlarımız tarafından taşınmış ola bilir bakmak için ne ve nerde olduğunu yazarsanız sevinirim
evet haklı üstat
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu konu şu anda site duyurularında
bende anlamadım oraya nasıl gittiğini bi bakarsan iyi olacak
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar gerçi benim açtığım konu daha önceden yayınlamış olduğu için karantinaya alındı .Umarım diğer konularda böyle sorun yaşamam