[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Şanlı bayrak: Şirvan yolum düşmüş köyü geziniyordum. derken karşıma bir karakol çıktı. askerler taş toplayıp duvar örüyorlardı. o küçük karakolda gördüğüm bu taşlarla süslenmiş şanlı bayrağımın bir karesini aldım.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Büryan Kebabı: batmandan misafirlerim gelmişti. onlara tabi ki siirt'in o meşhur büryan kebabını ısmarladım. iki ekmeğin üzerine tartılmış etin ateşe vermesiyle birlikte beklerken dayanamadım bir kare aldım...
Zivzik Nar'ı: uzun yola devam ederken kendimi nar bahçesinde bulmuştum..
tadı başka olan iri ve pişmiş yine siirt ilimizin o meşhur zivzik narından kare almadan önce doyuncaya kadar tadına baktım..:)
Efkar bastı: bu fotoğrafımada efkar bastı ismini verdim neden mi?
yine uzak bir köyden elleri nasır tutmuş yüzü unutulmuş bir amcama rastladım.
o yine tütün tabakasından cıgara sarıyordu. köyde ne gezer parlıament, marlbora :)
Yardım edin açım: uzun yolculuğa devam ederken araçtan manzarayı izliyordum.
köprünün yakınlarında bir aç köpek yavrusu araça doğru koşup havlamaya başlamıştı. ama bizde ona verebilecek bir şey olmadığı için camı örtüp uzun yolculuğumuza devam ettik..
Zeynoo: O henüz 8 Yaşındaydı Kumlu köy okulun 1-2-3-4-5/A sınıfında okuyordu.
Ama bir sesi vardı ki dinlemeye değerdi.
Türkiye'nin ceylan'ı varsa bizim de zeynomuz var deyip bu fotoğrafıda kareme aldım...
Arabam çamurdan benim :( : işte onlar bizim çocuklar gibi ne parkta kayabiliyordı nede salıncakta sallanabiliyordı. onlar çamurdan ev yapıp öyle eğleniyorlardı.
o çocuklar çamurdan hediye yapmış bana armağan etmişlerdi... :((
Kıskanıyorum ama :( : Ortada bir kıskançlık var üsteki modelimin kardeşi bu...
onun gibi çamurdan ev yapabiliyordu. nede araba. ablası ne yaparsa o da aynısını yapmak için çaba sarfetse de nafile. kıskanıyordu ablasını ve görüldüğü gibi ne hallere gelmiş o uğraştan sonra...
Fanatik: bu delikanlı genç ise köyün en hızlı koşan en pratik en sempatik.
veee en yakışıklı ufak genci. hem de fanatik cimbomlu :)) (ayağındaki çizmelere bakarsanız anlarsınız...)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<BİTMEZ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>