mutlaka izleyin
ama izlemeden önce bir kutu mendil yanınızda bulunsun
[Youtube]ox4PEAdJqgg[/Youtube]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:6: :61:
Printable View
mutlaka izleyin
ama izlemeden önce bir kutu mendil yanınızda bulunsun
[Youtube]ox4PEAdJqgg[/Youtube]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:6: :61:
2eynep teşekkürederim duygulandırdığın için beni :6:
Klibin senaryosuna ve şarkıya söylecek laf yok, ikiside baya duygusal. Ama klibin başında dikkatimi çeken bişey var. Fotoğrafla az çok ilgilenenler dikkatli baktıklarında fark edeceklerdir.
dikkatini ceken ne?Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kont Zortl@k
Klibin senaryosuna ve şarkıya söylecek laf yok, ikiside baya duygusal. Ama klibin başında dikkatimi çeken bişey var. Fotoğrafla az çok ilgilenenler dikkatli baktıklarında fark edeceklerdir.
Belki saçma gelebilir ama benim dikkatimi çeken şey fotoğraftaki netlik. Yani fotoğrafçı netliği modele göre hazırlamış ve tam deklanşöre bastığı anda kız adamın burnunun dibinden geçiyor. Sonuçta kızın bulanık çıkması gerekirken gayet net bir görüntü ortaya çıkmış. :64:
olur flimlerde :dAlıntı:
Belki saçma gelebilir ama benim dikkatimi çeken şey fotoğraftaki netlik. Yani fotoğrafçı netliği modele göre hazırlamış ve tam deklanşöre bastığı anda kız adamın burnunun dibinden geçiyor. Sonuçta kızın bulanık çıkması gerekirken gayet net bir görüntü ortaya çıkmış. :64:
evet o bölümü farkettim ama varya abi klip dehset duygusal biz bunu daha önce de defalarca izlemiş ve sunmuştuk zaten...Alıntı:
hele o en sonda bölümde kız anlıyor ya erkek gözlerini ona feda etmiş..
işte orası bitiriyor beni...
bende orda koptum gözlerim doldu :217: