rohan abi ösürr.......
ya ben yapıorum ama siznkler kadar güsel olmuyorr sizden i ricam kaldı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bu resmin üzerine bensu yasarmısnzz
Printable View
rohan abi ösürr.......
ya ben yapıorum ama siznkler kadar güsel olmuyorr sizden i ricam kaldı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bu resmin üzerine bensu yasarmısnzz
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok çok çok saol derbeder çok tşk edrmm
Hepsi birbirinden güzel omuş.
Bizim burdaki yapış amacımız senin bizim aramızda olmandır.
Fakat sen ise kendi adını kullanarak arkadaşlarının isteklerini gerçekleştiriyorsun.
Öğrenmek isteyene herzaman kapımız açıktır. Arkadaşlarına söylede üye olsunlar ve isteklerini yazsınlar :)
O sayede hem onlara öğretir birşeyler kapmış olurlar hemde güzel bir çalışma oluştururuz... :)
Bu şekilde davranmamız daha mantıklı olur :)
:1:
severek yaptığımız bir işin birilerinin işine yaradığını görmek ne kadar sevindirici olsada manyağa katılmamak elde değil arkadaşlarımızın isteklerinize verdiği önemi ona göre değerlendirrirseniz iyi olacak başta siz işiniz düştükçe siteye ugramanın size yardımcı olan arkadaşlara karşı bir samimiyet şüpesi doğurabilir kimse ufakta olsa büyükte kendini kullandırmak istemez bide ha kızın biri istedi hepiniz koşturdunuz dedirtmek istemez açıkçası ben yinede samimiyetinize inanarakAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : maynaq
Bizim burdaki yapış amacımız senin bizim aramızda olmandır.
Fakat sen ise kendi adını kullanarak arkadaşlarının isteklerini gerçekleştiriyorsun.
Öğrenmek isteyene herzaman kapımız açıktır. Arkadaşlarına söylede üye olsunlar ve isteklerini yazsınlar :)
O sayede hem onlara öğretir birşeyler kapmış olurlar hemde güzel bir çalışma oluştururuz... :)
Bu şekilde davranmamız daha mantıklı olur :)
:1:
burda yazdıklarımı sadece bundan sonra ola bileck lere karşı bir açıklama olarak algılanması mabında bi dip not düşeyim istedim
ve herşeye rağmen fotoğrafa bensuyu yazdım kullanacak kişi iyi günlerde kullansın
merhaba arkadaşlar
öncelikle yazıları okuyup katılmamak elde değil.
Sadece işi düşünce mi gelinir siteye orası tartışılır ama ben başka bir konuda konuşmak istiyorum.
Photoshop, fotoğrafın üzerine yazı yazma programı değildir.
Photoshop bir fotoğraf düzenleme programıdır.
Yapılan çalışmalarda ne renk değişikliği, ne efect, ne de bir montaj gördüm. Bu tür istek konuları, kendimizi geliştirmek için önemli konulardır.
Dönence arkadaşımız da umarım bundan sonra daha titiz davranır veya programı bizden öğrenir. Sitede photoshop kursumuz ücretsizdir.
Bu Sözlerde sadece bu konu için deil birçok konuya ışık tutacak niteliktedir. :)
Ders alınması bir ayıp deildir. Bunuda belirtmek isterim.
ve benim yazdığım yazıda herhangi bir art niyetlilik yok. sadece bu şekilde davranarak daha faydalı olabileceğimizi düşünüyorum :)
benimm onlar adına değildi kendi bi çalışmmam far die istedim bu yazıları bi kaç tane ben yaptım ama ben sadece yazı yazabiliyom şekliri oynamıorumm...bu kmsenin istedği falan değil sadece benim yapacağım bi slyt gösterisi için yane tamamen benim istedğim doğrıltısında yaptımmm....ama genede yapanlra çok tşk ederimmm
Açılmış olan konuya bakıldığında anlaşılabilecek tek seçenekk Dönencenin arkadaşı için istediği bir rica olarak göze çarpıyor be bunun dışında herhangi bir şey dikkatii çekmiyor.
Konuya yapılan yorumlar da bir o kadar mantıklı.
[GLOW=red]"benimm onlar adına değildi kendi bi çalışmmam far die istedim bu yazıları bi kaç tane ben yaptım ama ben sadece yazı yazabiliyom şekliri oynamıorumm..."[/GLOW]
Bu konu hakkında sana karşılıksız yardımcı olabilecek abilerin vardır.Bu durumda hem sen faydalanmış olursun hemde abilerin sana birşeyler kazandırdıkları için mutlu olurlar.
Dönence , Yazılan yorumların incitici veya kırıcı sende anlamışsındır umarım. Dediğimiz gibi bu yorumlar senin için deil birçok arkadaşımızın düştüğü durumlardan biri.
Konu kapanmıştır.