Oyunun 31 Mart 2008 tarihinde piyasada olması bekleniyor.
Fragman 1 - 30 Mart 2007
[Youtube]6HXcCF23O8M[/Youtube]
Fragman 2 - 28 Haziran 2007
[Youtube]Bdk2bfzSKVE[/Youtube]
Fragman 3 - 6 Aralık 2007
[Youtube]haLIkADUs3Q[/Youtube]
Printable View
Oyunun 31 Mart 2008 tarihinde piyasada olması bekleniyor.
Fragman 1 - 30 Mart 2007
[Youtube]6HXcCF23O8M[/Youtube]
Fragman 2 - 28 Haziran 2007
[Youtube]Bdk2bfzSKVE[/Youtube]
Fragman 3 - 6 Aralık 2007
[Youtube]haLIkADUs3Q[/Youtube]
galiba bu serisi siirt te var... universty cd center de var dı yaaa... ama tammam ollarak emin degilim...
pıyssa ya cıksada gorsek payasımın ıcın tesekurle
ilk defa burda goruyom
Fifa 08 daha çıkmadan cd cilerde satılmaya başlanmıştı ama bunlar gerçek değil. Fifa 07 üzerine yapılan bazı yamalar ile 07 yazan yerlere 08 ekliyorlar, menüyü değiştiriyorlar falan ama böyle yaparak milleti kandırıyorlar. Senin gördüğün GTA 4 te buna benzer bişeydir. San andreas ya da başka bir GTA sürümü üzerine yama yapılmıştır. Almamak lazım bunları çünkü eski oyundan hiç bir farkı yok.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
galiba bu serisi siirt te var... universty cd center de var dı yaaa... ama tammam ollarak emin degilim...
Ayrıca yukardaki videoların daha kalitelsini aşağıdaki adresten izleyebilrsiniz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:237: yo ben alıp deneyecektim ama ozaman üzerimde para yoktu bu günlerde alıp deneyecem ...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kont
Fifa 08 daha çıkmadan cd cilerde satılmaya başlanmıştı ama bunlar gerçek değil. Fifa 07 üzerine yapılan bazı yamalar ile 07 yazan yerlere 08 ekliyorlar, menüyü değiştiriyorlar falan ama böyle yaparak milleti kandırıyorlar. Senin gördüğün GTA 4 te buna benzer bişeydir. San andreas ya da başka bir GTA sürümü üzerine yama yapılmıştır. Almamak lazım bunları çünkü eski oyundan hiç bir farkı yok.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
sizin dediğiniz gibi ise ben hiç almam ben ozaman