Photoshop Yarışması Sonucu - 25 Kasım - 07 Aralık
Siirtliler-Board üyeleri arasında bilgi ve paylaşımı pekiştirmek, içlerinde bulunan gizli yetenekleri ortaya çıkarmak adına başlattığımız ve 2 hafta süren İlk Photoshop Yarışması nihayet sonuçlandı.
Üç değerli jüri üyesinin değerlendirmesini aldıktan sonra sonucu açıklıyorum:
Gösterdiği ilgi ve becerilerini sergilemek adına sunduğu tüm çalışmalarla tam puan alan
DERBEDER Yarışmamızın Birincisi oldu.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Birinci olan Eser
-------------
Yarışmamıza iki eserle renk katan ve profesyonel çalışmalar yaparak kalitesini ortaya katan KONT, yarışmamızın ikincisi oldu.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İkinci olan Eser
----------
Renk uyumu ile jürilerin beğenisini kazanan 3. eserimiz ZIRCON'un yaptığı çalışma oldu.
---------
Jüri Özel Ödülünü de 3 üyemiz kazandı:
Özbey yaptığı çalışmasıyla, çabalarından ötürü Jüri tarafından Mansiyonla ödüllendirildi.
--------------
Baddua'nın yaptığuı çalışma basit ama fikir açısından geniş anlamlı olduğu kanaatiyle Jüri 2. Mansiyonuna layık görüldü.
--------------
Jüri Üçüncü Mansiyonunu Kazanan Üyemiz duvarlara yapmış olduğu güzel efectlerden ötürü ödüle hak kazanmıştır.
Tüm Yarışmacı arkadaşlara ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum.
Yarın başlayacak olan 2. Photoshop Yarışmamıza katılımlarını diliyorum.
Daha başarılı bir nesil için Siirtliler-Board'dan ayrılmayın.