Ewet arkaaşlar ilk flash çalışmam acemlik çektim kusura bakmayın umarım beğenirsiniz
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
4,16 MB
Printable View
Ewet arkaaşlar ilk flash çalışmam acemlik çektim kusura bakmayın umarım beğenirsiniz
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
4,16 MB
şuan iniyor
indirip izledikten sonra yorum yazacağım
edit:
evet indirdim ve izledim.
başlangıç için fevkalede güzel. Tahmin ettiğimden bile iyi olmuş.
Birkaç noktada seni bilgilendirmek istiyorum. Flash dediğimiz, ses, çizim, video, yazı, resim ve kodlardan ibaret bir görüntüdür. İçine dünyaları sığdırabilirsin.
Bazı fotoğrafların çözünürlüğü çok kötüyken, en sonra fotoğrafın çözünürlüğü gayet iyiydi.
Sagopa'nın bir şarkısını yayınlamış layt eşliğinde. Bunu videoya çevirsen 45-50 MB dolayında olur (normal şartlarda)
flasha çevirdiğimizde ise sadece mp3 boyutu kadar bir alan kaplamış ki, buda flash'ın nekadar güçlü bir sendrom olduğunu ortaya koyuyor.
Slaytta kullanmış olduğun fotoları, P.Shop'da eşit hale getirseydin, ve müziği de DietMp3 programıyla biraz daha ufaltsaydın eminimki çok daha az yer tutardı. şuan 4 mb civarında ve eğer dediklerim olsaydı en az 1 MB, en faz 2 MB olurdu.
İnanıyorumki çok ama çok yakın bir zamanda çok daha güzel eserlerle karşımızda olacaksın. Bizi şaşırtmaya devam et.
Abi bunun üzerine çalışıyorum ve gayet sevkli
Bana bazı noktalarda bilgi verdiğin için sana şükranlarımı sunar ve devamını beklemenizi diliyorum
Edit özbey
bu nasıl ayrılık bu nasıl veda
gözlerin kal diyor dudakların git
gidersem bir daha dönmeyeceğim.
ayrılık, dönüşü olmayan bir nehir.
duvardan insin mi resimlerimiz
anılar kal diyor dudakların git.
bu roman da biter belki birazdan
gidersem bir daha dönmeyeceğim.
gözyaşların kal diyor dudakların git.
sevgili kardeşim mükemmelsin, harikasın.
doğru bir tercih yaparak gönüllere hitap etmişsin.
slaytla beraber şarkı sözleri zamanında geçer.
efektler yerinde ve zamanında hareketlenir.
uygun resimleri bulup eklemişsin.
bu demek oluyor ki başarmışsın.
seni kutluyorum...
bu tür çalışmaların devamı dileğiyle..
çalışmayı, sözleri çok ama çok beğendim...
YoruLArın için teşekkür ederim derbeder
paylaşımın için tşkler [BLINK]Özbey [/BLINK] ellerine ve yüregine saglık.... cok güssel olmuş...
rica edrim ette bu 2.çalışmamdı dahasıda gelecek
2. çalışma daha bi profesyonel geldi bana. Swish programıyla yaptın?
ewet abi Swish programıyla yaptım