cevaplarınızı bekliyorum
Printable View
cevaplarınızı bekliyorum
CETİN bir imtihandasin DAYAN seni ZOR yildirmassin ... ELBETTE her güclükle birlikte bir kolaylik vardir.ŞÜPHESİZher gücle bir likte bir kolaylik VE RAHMAN SABREDENLERLE BERABERDİR. basörtün bulutlardan daha güzel.
seni ezmek isteyene ezilme ALLAH in sana doğdugun gün verdiği hakki söke söke almaya caliş bugun vermezlerse yarin verecekler hatta yarindan daha yakin sabirli ol
zalimler icin yaşasin cehenem
şaşarım yasağı savunaan akla .
kesinlikle olmamalı çünkü bir insan dinini özgürce yaşama hakkına sahiptir
ayrıca insan haklarına da aykırıdır bu yasak
Nufusunun %99 u musluman olan bir ulkede 18 yasına gelmiş genc kızlarımızın hayatlarının en guzel çagında inançları ve gelecekleri konusunda ikilemde bırakılmalarını tasvip etmiyorum ikiside taviz verilemez seyler...
bence olmamalı bu yüzden kaç kız çocuğu okula gidemior üniveriseye gelen geliyor ama ailelerin açık okumasına izin vermediklerinden okuyamıyorlar benim arkadaşımda kapalıydı kapalı diye okuyamadı :7:
bu ülkede her şey sacma... ben bunu bilir bunu söylerim...afedersiniz ama milletin gawur kızı mini etek herşey orda okula rahatlıkla giriyon disiplinsiz disiplin suçu olmuyor bizim kapalı bacılarımız kardeşlerimiz baş örtüdiye suçlu oluyor,dışlanıyorlar...dedigim gibi saçma bi ülke...
:q:
Ozaman kim Evet butonuna tikLadi :)
Gecen gazetede okudum, beLki bazıLarınızda duymussunuzdur.
sanırım söyLeydi ;
bi kız bi sınavda bütük basari göstermisti. herkes topLanmis kıs kürsüye cagriLiyoo hediyesi veriLmek icin . ama orda askeri rütbe sahibi biri " Onu Ordan İndirin" dedi.. kız agLayak indi.
sucu neydi .. Türbanlı olması .. suc mu bu bea kardesim. bide müsLümanLigi savunuyorLar.
neyse ya ztn hersey göz önünde sizde bilioosunuz. insallah iLeerki zamanda cözüLür ..
T.c Devleti Dine kesinlikle müsama göstermez(Yer vermez)
Laik bir ülkede bu tür sorunların yaşanması o ülkede demokrasisinin zayıflığını gösterir.
Sözde şeriatçı Akp'e hükümeti Türban sorununu çözeceğini söylüyor ve meydanlarda bas bas bağırıyor neye! ve halkımız bunlara inanıyor ama Başkent'e gittiği zaman sanki o sözleri hiç söylememiş gibi(Buda ordunun masa altında sopa göstermesi)
Türban günümüzde siyasete karışmıştır. Bu ülkede laikçi kesim oldukça bu sorun çözülmez
Bence okullarda başörtüsü yasağı olmalı böyle bir ülkede yaşıyorsak tabi:P
Dipnot: Sözde şeriatçı-kan emici akp'e hükümeti Amed'te kürt sorunu vardır ve çözülecek diyor ama orduyu aklına geldiği zaman hafıza kaybına uğruyor siz önce türban sorununu çözün kürt sorunuda gelir.Yanılıyor muyum? :206:
Degerli kardeşim DeRBeDeR
kanayan yaraya tuz bastın
başörtülü kardeşlerimin
yaşadıkları sıkıntıları
Türkiye'nin kaçta kaçı anlar bilemem
bildigim tek şey
ALLAH rızası için çile çeken bacılarımın.
ALLAH'ın izni ve yardımıyla
öz vatanlarında özgürce
okul ve kamusul alana gireceklerdir.
YEMENİDİR eşarptır
bayraktır Başörtüsü
şimdi öz vatanında tutsaktır başörtüsü