Yuzunden saflıgı ve temizliği belli oluyor kalp guzelliği surata yansır derler ya bunun en guzel kanıtıdır Derbeder kardesim... Eline fotograf makinası cok yakısıyor seni en guzel yerlerde gormek dileğiyle kardesim...
Printable View
Yuzunden saflıgı ve temizliği belli oluyor kalp guzelliği surata yansır derler ya bunun en guzel kanıtıdır Derbeder kardesim... Eline fotograf makinası cok yakısıyor seni en guzel yerlerde gormek dileğiyle kardesim...
Her konuşmasında bana artı enerji veren mükemmel birisi gözümde değişecenide sanmıyorum...
Bazen kızdırıo benı ama sevıos bırbırımızı abla kardeş..
Fotograf söz konusu oldumu herşeyi unutabılıyor ..Umarım hayalını kurdu hersey en iyi şekilde gerçekleşir ..
DERBEDER herşeyi hakeden biri çok iyi kalpli ve de e iyi arkadaşım
ona tek mesajm güler yüzü hiç solmasın hep aynı kalsın ve de hiç deişmesin :210:
Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek. Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak. Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde. Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime.
Derbederi hiç tanımıyorum desem yeridir. sadece alınganlığı dışında..
ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Sana Soner Arıca derken bunu seni kızdırmak için yapmamıştım ben, aksine Soner Arıca sevdiğim bir sanatçı, neden öyle dediğime gelince de derbeder nickinden dolayı..fakat bunu yanlış anlayıp haksız yere kırılıp , beni kırdığın ve de kendini de üzdüğün için ben sana tüsümmm ( şaka şaka buna da alınırsın şimdi sen ) :81:
Güzel şiir yazan şair gömLegi giymiş efendı ve saygıLI bı kardesımdır sewerim kendıSInı...
Uzunn zamandır kendisi ilee tanıştığımm ve baya bii beraberliğimiz olduğuu Değerlii Dostlarımdann birii :)
Abim Arkadaşım kardeşim dostumm... :3:
çalışkan tutuğu işi koparan geleceği parlak bir gençsin en önemlisi çok ama çok efendisin be derbeder nickinle hiç uyuşmuyor aksine bir okdar muntazam ve bu yaşta kişiliği oturmuş nadir rastlanan birisin bu temiz ve saf yüreğini hiç bozmadan olgunlaşmaya devam edersen kazanacağından emin ola bilirsin abinin yolundan ve sözünden çıkma aile olarak farklı bir çizginiz var o çigide yürürü abini örnek alırsan öğrendiklerine kendinden katacağın güzelliklerle farklı yerlerde ve hakkettiğin konumda olacaksın her şey gönlünce olsun :19:
(sanki kahve falı baktım yahu alacağın olsun çikoooo :51:)
parantez içinde yazılanlar tamamiyle espiridir yukarda içimden geçenlerle uzaktan yakından alakası yoktur
umarım dağılmadı konu bu saatte biraz bende geyik yapayım dedim
senin sayfana denk geldi derbeder şansızlığın son mesaj olması
gerçekten harika bi insan...yaklaşımıyla olsun,sevgisiyle olsun,kişiligiyle olsun harika bi dostum... :123:
o benim bu hayatta tanıdığım en iyi en mütavazi en cana yakın en çıkarsız iilik yapan bitanecik bi insan ondan bi tane daha yok bence buyüzden onu çooook seviyorum:D cnm abim benim:))))
WAAAAY BEEE,DERBEDER ABİYİ TANIMIORUM AMA BU KADAR SEWENİ OLDUĞUNA GÖRE DEMEKKİ GERÇEKTEN İYİ Bİ İNSAN :-) İYİKİ WARSIN O ZAMAN ABİM :-)