Zor gün dostu arıyorsan SeRaP yeter... Dunyanın en buyuk kalbi o kalbe 1 dunya sıgdırabilir... Siirt seni çok seviyor...
Printable View
Zor gün dostu arıyorsan SeRaP yeter... Dunyanın en buyuk kalbi o kalbe 1 dunya sıgdırabilir... Siirt seni çok seviyor...
Siirt'in fahri bir taraftarı oldu çıktı. Kendi memleketinde bile bu kadar dostu yoktur bence.
Vefakar, akıllı ve bir o kadar da kültürlü...
Öğrenmenin yaşı ve zamanı yoktur. Bunu çok iyi biliyor. Sitemize ve şehrimize ilginizden ötürü teşekkür ederiz.
serapı tanımıyorum ama mesajlarndan gördüm kadarıyla çok iyi biri olduğu kesin
iyiki varsın :208:
Serap ablayı tanımıyorum ...
ama sitede gördügüm kadarıyla sevilen sayılan bi ablamız saygılarımla Serap abla
uykusuz bir günün gecesiydi. forumda online olan ben serap ve eleman abiydik.
sabahın ilk ışıklarına kadar serap ablamla "alttaki üyeye soru sorma" oyununda yazışıyorduk.
ben normal ve zor olmayan sorular sorarken kendisine.
o hep zor olanı seçti sanki ahiret soruları maşaallah.
hep üstüme geldi beni kızdırmaya çalıştı ve başardı nitekim.
o gün bugündür forumda serap abladan biraz uzak kalıyorum.. :)
serap ablamı çok seviyorum ama ne edim ya..
en yakın tarihte siirte gelmesi dileğiyle.
o her zaman kalbimizde ona her zaman saygımız sonsuzdur..
siirtten selamlar
kadrajınız, ışığınız bereketli olsun :)
ablam için kelimeler yetmez :)
HoRoZ un Teki :):):):) KenDısını pek tanımam asLında nerdeyse bi 4-5 aydr msnımde eklıdır :) Fazla sohbetımız olmamasına ragmen insanları sewn bır kısılıgı oldugunu soyleyebılırım.. cok iyi bi dinleyici ha bide iyi bi paylaşımcı oLsa :) (aNNadın Sen ONu)
anladım, anladım :11: ben yine de dinleyici olmayı tercih ederim.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : MeTaLLiCa
HoRoZ un Teki :):):):) KenDısını pek tanımam asLında nerdeyse bi 4-5 aydr msnımde eklıdır :) Fazla sohbetımız olmamasına ragmen insanları sewn bır kısılıgı oldugunu soyleyebılırım.. cok iyi bi dinleyici ha bide iyi bi paylaşımcı oLsa :) (aNNadın Sen ONu)
ne demişler Az konuş, çok dinle! Çünkü kulak iki, ağız bir. :143:
Pek tanımadım için yorum yapamıyorum ama sadece dısardan yane siteden tanıdım kadarı ile çok kararlı birisi onu söyleyebilirim takdir-e şayan cinsten yane ....
Hayatı boyunca bütün kararlarının seni mutlu etmesi dileği ile...
Saygılarla..
zekasına ve enerjisine hayran olduğum,biyonik bir robot gibi işini aksatmadan tam hakkıyla yapan,sert görünüşünün altında yufka bir yürek gizleyen duygusal sıcak kanlı, önce dost arkadaş diyebilen eskimiyen eskimiyecek bana neti sevdiren ve neti daha kısa zamanda öğrenmemi sağlıyan tek ve biricik sanal dostumsun:162: