Adnan Öktüren SiirtSpor'a Talip
ben bir spor sever olarak bu akşama doğru bir kaç arkadaşla beraber adnan beyin evine gidip hoşgeldine gittik ve mevzu futboldan açıldı ve siirtsporun bulunduğu kötü durumdan bahsettik. kendiside bir siirtli olarak memleketimizin tek eğlencesi olan siirtspora çok üzüldüğünü kendisi bizzat bizlere söylemiştir. ve kendisi bir çok değerli spor adamı hepimiz bilmekteyiz. ve bize en son şunları söyledi
Siirtspor yönetimine talip olduğunu açıklayan öktüren siirt sporun içinde bulunduğu sıkıntıları bildiğini takımın eski günlerine dönmesi için yeniden çaba göstere bileceklerini söyledi.
bu akşamdan itibaren siirtspor takımını bana teslim etsinler. hiç kimseden maddi destek almadan ve beklemeden siirtsporu bulunduğu şu kötü durumundan br an önce alıp tekrar sezon sonuna kadar ilk üç arasına çıkarmak için söz veriyorum. 3. ligden 2. lige b katagorisine çıkaracağız diğe kendis bizlere bunları beyan etti.
siirtlilere duyrulur gelin hepimiz bu değerli spor adamımıza kulak verelim yol yakınken bir an önce bu takımı hak ettiği yere getirelim hiç olmassa futboldan anlayan ve bilen değerli bir siirt sevdalısıdır.
.
Bir Grup Siirt Taraftarı:
Kaynak Reportaj: kenan gürel