Boardın en saf en temiz kalpli uyelerinden biri HanıMaGa hakkındaki goruslerinizi yazın arkadaslar...
Printable View
Boardın en saf en temiz kalpli uyelerinden biri HanıMaGa hakkındaki goruslerinizi yazın arkadaslar...
Sitemizin de ağası olur kendileri.
İddalı ve istediğini koparan bir görünümü var. Allah yardımcısı oldu.
temiz kalpli ve iyi biri :4:
Çok sıcak kanlı ve sesi çok güzel bi üyemiz :272:
temiz kalpli ,dürüst ,sevecen ve aynı zamanda romantik bir görüntüsü var.. vveeeeeeeeee İNATÇI:89:
belki inatçı ama cana yakın
sevgisini, saygısını, hoşgörü ve güleryüzüyle hep yanımızda olan o güzel paylaşımlarıyla bazen güldüren bazen duygulandıran yanını çok severim.
o her daim yanımızda oldu kalbimizde.
sanki o istanbulda değil de siirt'te yanı başımızda.
hanım ağa çok iyi, dürüst kişiliği, sıcak kalpli, temiz yürekli çok sevdiğim üyelerden.
kendisine bundan sonraki hayatında ailesiyle mutlu bir yaşam sürdürmesi dileklerimi iletir
onun kalbimizde var olduğu müddet bizleri unutmaması sözleriyle noktalıyorum yazımı.
saygılar....
tanımadığım için bilmiyecemm ama ii biri olduğunu düşünüyorumm..
ne dim teşekkkürler emin olun hiç birinizi unutmucam
derbeder yazın için teşekkürler :35:
sizin gibi arkadaşlarım abilerim dostum olduğunuz için sizleri çok seviyorum :50: :50:
nasıl biri olduğunu anlatmaya gerek yok sanırım bilen biliyordur bilmeyenlerde zamanla tanıyacaklardır kimseden ve hiç bir işten kaçmayan sıcak kanlı cana yakın kişiliği her zaman ön planda oldugundan kolay kaynaşıp dostane arkadaşlıklar kurabilmek onun için zor bir iş değil ...
mesajıma gelince derslerini ve sağllığını ihmal etmeden ve boş şeylere kafa yorarak
hem kendi hemde sevenlerinin başını ağrıtmadan sevgi dolu cıvıl cıvıl yüreği ve paylaşımlarını bizden esirgememesi iyi olur herşey gönlünce olsun .... :19:
Her ne Kadar KendıSını ekTıgımı Dusunsede aynı sehırde bulunmamıza ragmen görüsememenın uzuntusunu bende yasadım... uMarım Hayat Boyu Tüm istekLeri gercek oLur... Bu zamanda iyi niyetli ve iyi kalpli insan buLmak zordur... Hanım Aga nın degerını bıLeSınız...