-
eleştiri
siirtliler.net yakından takip ettiğimiz bir site idi ama son zamanlarda aslında bayağı bir zamandır yapılan yorumları takip ettim ve bizim yaptığımız yorumların yayınlanıp yayınlanmadığını kontrol ediyorum ama ne gariptir ki yayınlar hep belli amaçlı olmakta yanlı olmaktadır aslında site sahibi arkadaşı da yakından bildiğim için yetiştirememiş olabi,leçeği kanısı uyandı bende ama
ama
beyfendi yakından takip edince olaya vakıf olmaya başladım
beyefendi belli aralıkla bazı şahsiyetleri ziyaret eder duruma gelince yaptığı işi değil halka bilgilendirmek sadece cep amaçlı olduğu ortaya çıktı yoksa belli olan siirt halkı tarafından sevilmeyen ve adı her noktada ortaya çıkan sahtekarlık, adam kandırma , bencil, ve rüşvetle adı anılan bu adamlar boş yere ziyaret edilmez açıklasın bey efendi ? aylık bu adamlardan ne kadar para almakta ki bu adamlar haklarında çıkacak yazıları engellesin ve halkın aleyhlerindeki yorumları yayınlanmasın
-
Slm
Benim de başıma gelen bir olay ;
Seçim zamanı bir parti hakkında çıkan haberin altına yorum yapmıştım önce yayınlandı sonra nedense o yorum silindi.
Eleştireceğim 2. nokta
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yukardaki resme bakalım ve sitenin tarafsızlığını inceleyelim.
Nedense Siirt'in en büyük 2 partisinden biri olan DTP'nin "Siirt Siyaset Dünyası"nda yeri yok ama % 1 oy bile çıkaramayan MHP'nin yeri var
Kimse meydanı boş bilmesin.
-
yaptığınız eleştirilerde kişilik haklarına saldırı niteliğinde sözler sarfetmişsiniz.
Elinizde delil ve belge olmadan kişiler hakkında bu denli bahsedemezsiniz.
Herkesin tanıdğı ve bildiği Siirtliler.Net sahibi, İstanbul'da yaşamasında rağmen Siirt'e oldukça aşık ve Siirt'in çıkarları için varını yoğunu feda etmiş biridir. Siirt için yapılan bir çok sitede imzası bulunan, Siirt'e ait en güzel siteler ve Siirt'in ilerisi için kaynak oluşturacak Arşiv niteliğinde İl ve İlçe Dergileri hazırlayıp halka dağıtan Siirtliler.Net sitesi için yazılan yazıların doğru olmadığını ve kişilik haklarına bir saldırı olduğunu belirtmek isterim.
CiwanHaco86'ın sorusuna binaen kendisiyle görüştüğüm site sahibi, seçim zamanı tüm partilerle görüştüğünü ama DTP'den onlarca randevu almasına rağmen görüşmelerin gerçekleşmemesi üzerine DTP ile bir konu açılmamıştır. DTP yetkililerinden siteye gönderilmek üzere haber ve fotoğraf istemiş ve buna rağmen partiden mail atılmamıştır. Bu nedenle Siirtliler.Net sitesinde DTP'ye yer verilememiştir.
-
dürüstlük
kişilik haklarına saldırı değildir ispat edersem söylediklerini yutacak mısın nasıl bir adam olduğunu yazdırmayın bana
-
Biz Siirtliler, nedense hep birbirimizle uğraşırız. Çekememezlik mi, yoksa küçük bir ilde herşeyin aleni olması mı?
Kimin kim olduğu belli bir il de, durduk yere hır çıkarmak dertsiz başımıza dert açmak için elimizden geleni yaparız. Olan elbette ki yine biz Siirtliler'e olur.
Kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor artık. Çünkü, ben beni biliyorum ve başkasını bilmek veya bilgi toplamak, aleyhinde propaganda yapmak, kötülemek... bunlara zaman ayırmak bile bence günah...
Başkasının arkasından konuşmak gıybettir. Gıybet de dinimizce büyük günahlardandır.
Ispat ve deliller olmadan yargısız infaz yaparcasına yorumlar yazıp, huzurumuzun bozulmasını istemiyoruz artık.
Kendi dünyamızda, kendi kurallarımıza göre yaşıyoruz. Olmasını istediğimiz görmek istiyoruz herşeyi. Olduğu gibi görürsek, inanın ki yarınlara uyanamayız.
Bu yaptığım konuşma genel bir konuşmadır. 3 senedir sitemizde yazılan yazılar ve çektiğimiz çileler, sıkıntılar ile ilgili edindiğim tecrübelerden yola çıkarak, huzurumuzu kaçıracak her türlü konu ve yorumdan kaçınıyoruz.
Buna isterseniz sansür deyin, isterseniz kısıtlama deyin. Herkesin özgürce yorum yazacağı bu mekanda, özgürlüğü de bir çerçeve içine alıp, herkes özgür olduğu için özgür yazılar yazıp, herkesi töhmet altında ve zan altında bırakamaz. Bu ögürlük değil...
Din, siyaset, ırkçılık konuları çok hassas konulardır. Bu konularda da elemizden gelen hassasiyeti gösteriyoruz. Belkide milyonlarca kişi bu siteyi ziyaret ediyor ve yazılanları okuyor. Doğru veya yanlış sunulan bilgileri okuyor. Bu yazıların etkisinde neler neler olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir harf hatası yüzünden çıkan onca kavganın, bir yanlış anlaşılmadan doğan haksız rekabetlerin...
Bunları aşmış ve çok geride bırakmış bir site olarak, bundan böyle sitemizde huzur ve refah istiyoruz.
Bu site bilgi ve eğlence platformu olmuştur. Siirt hakkında bilgi verirken, bir yandan kültürel geziler ve aktivitelerle ayakta durmaktadır. Üyelerinin internette boşa vakit geçirmemesi için sürekli olarak yenilikler içine giren bu sitede, Photoshop'tan tutunda Corel DRAW ve Flash derslerine kadar bir çok konuda ders verilmektedir.
Yeri gelmiş, fakir vatandaşlarımıza yardımlar yapılmış, yeri gelmiş hastanede hastalar ziyaret edilmiş, yeri gelmiş tarihi Hasankeyf ziyaret edilmiştir.
Yaptığımız onca etkinlikte hiçbir zaman din, dil, ırk ayrımı yapmadık, siyasi bir amaç gütmedik.
Bu site ve üyeleri SİİRT'İ SİİRT OLDUĞU İÇİN SEVİYOR. Bu sitede herkes kendini mutlu hissetmek istiyorsa, bu tür konular açıp, can sıkmaktan vazgeçsin. Ali veli, yolsuzluk yapmış.. Delinin biri kuyuya taş atmış, kusura bakmayın hiç de umurumda değil. Sizlerinde umurunda olmasın. Bu tür şeyler ilgi gördükçe reytingler artar, haksızlar haklı çıkar.
BİZ İŞİMİZE BAKALIM. Amacımız, misyonumuz belli.
HAYDİ SİİRTLİLER-BOARD ELELE, SİİRTLİ GENÇLER DAHA İLERİYE...
-
rohan kardeş agzına sağlık
bende seninle aynı fikirdeyim
bu toparklarda çok fitne oldu
fitneden dogan sıkıntılar büyüdü.
zaman geldi kin halini bürüdü
oysaki biz birbirimize hep kardeş gözüyle baktık.
ama ne yazıkkı bazı.
insan demeye dilim varmıyor
ama aramızdaki kardeşligi
aramızdaki akraba bagılarını hiçe sayarak
hep kin hep nefret şaçtılar
MEVLANA CELELETTİN RUMİ HAZRETLERİ
ne güzelde demiş
hatayı örtmekte gece gibi ol.
ne olusan ol yine gel
artık bitsin bu kin bu nefret herkes kendine gelsin
ve birgün hesaba çekilecegini hatırlasın
-
cvp
amacım gergin bir ortam yaratmak değildir böyle bir durum oluşmuşsa arkadaşlardan özür dilerim ama
siirtliler adına siirtlileri bir araya toplayıp kaynaşma ortamı yaratmak adına ve bu insanların sırtından haber vermek bilgilendirmek gibi kavramları kullanarak birilerinden çıkarmak sağlamak istendiyse bu zoruma gider ve böyle adamların ifşa edilmesi gerekir ki kimse biz siirt insanını enayi yerine koymasın biz herkesi görüyor kımın ne yaptığını da biliyoruz ama elden bir şey gelmiyorsa böyle adamların çıkarlarına ekmeğine de yağ sürmeyelim siirtlile.net i protesto edelim ve email yağmuruna tutalım
siirtte halk için hizmet edecek siyasi güç yoktur ve yollar çıkmaz sokak olarak başları tutulmuştur.
bir şey yapacak gücü olan insanlara da siyasette yer verilmez böyle insanlar sayfalarda eleştirilince malım adamlar abonelik adına aldıkları para için halkı yazanı eleştireni sayfalarına almazlar
-
Sayın.
Yetkin SÖZDAR
Siz sadece siyaset bakımından siirtliler.net'i kınıyorsunuz oysaki siyaseti bırakıp yapılan değişik etkinliklere bakarsanız yanlıs nerde ve kimin yaptığını anlarsınız.
Sayın adminim ROHAN'ında dediği gibi SİİRT küçük bir il kim kimdir ne iş yapar belli herkez birbirini taır siirtte bu tür konuşmalar(tartışmalar) SİİRT'i ve SİİRT halkını küçük düşürmektedir.Siyaset her şeyi bozan her ile fitne katan uzun süren tartışma çıkaran bişidir.Örnek SİİRT'te oldumu bilmiyorum siyaset için kardeş kardeşi öldürme safhasına kadar gelmiş bir ülkeyiz bu yüzden Ülke içi karkaşa ülkenin kendi kendini yok etmesi haline geliyoruz eğer farkındaysanız ABD Türkiye'deki örgütlere verdiği destek sayesinde Türkiye'yi içten vurarak Türkiye'yi yok etmek istiyor ve siyasette bunun için bozuluyor lütfen bu tür fitnelere böyle yorum yaparak milleti kışkırtmıyalım.
Hiç kimse umrumuzda değil bişim amacımız birlik,beraberlik,kardeşliktir.
Bunun sitesi bunu yazmış bunun sitesi bundan bahsetmiş umrumuzda değil eğer bizden veya bizim sitemizden bahsetmişse SİİRTLİLER-BOARD (ailesi)yönetimi olarak olaya el atarız Birlik,beraberlik ve kardeşlik içim SİİRTLİLER-BOARD la el ele
-
degerlı board uyelerı ve ciwanhaco86 kardeşim lütfen burda siyaset yapmayalım satenı rahon kardeşim gerelı cevabı vermıs bulunuyor burda türk kürt arap ayrımı yapılmadan memleket hasretıyle herkesın bı fıkır yurutuugu ve kaynaştıgı bı ortam orda mhp ve dtp den söz etmişsin bide meydan boş degıl demışsın kardeş bunlar bızı doyurmaz vallahı siyaset dedıgın yalandır en ıyısı bırbırımızı kırmadan her zaman sıırt için bi şey yapmaya çalışmak
selam ve dua ile
-
1- bahsedilen sitenin yani siirtliler.net sitesinin sahiplerinden birini tanıyorum. daha doğrusu gıyeben tanıyorum. onu çok iyi tanıyan çevremdeki insanlara burda yazılanlar üzerine sordum soruşturdum iddia ettiğiniz şekilde para için söylediğiniz şeyleri yapacak biri olmadığını belirttiler.
2- sizin derdinizin işaret ettiğiniz ve gönül verdiğiniz partinizin isminin sitede yer almaması olduğunu düşünüyorum. bu benim kanaatimdir yanlışta olabilirim. ama kesinlikle yanılmadığımı düşünüyorum.
3- sizin mutlaka başka bir sıkıntınız olmalı ve bundan dolayı çamur atıp çamur kalmasa bile izi kalsın hevesindesiniz.
4- bahsettiğiniz siteyi uzun süreden beri takip edenlerden biriyim. siirtliler-board kadar değerli sitelerimizden biridir. eksikleri yokmu. var.. hangimizin eksiği yok ?
5- rohan rumuzlu arkadaşım bence konuyu gayet güzel toparlayıp özetlemiş. kendisinede ayrıca teşekkür ediyorum.