Arkdaşlar sitede sevgiliı varmı? birbirini seven sitedeki uyelerin birinden hoslanan varsa burda itiraf edelim olurmu?
meselaa benim aşkım yok ama, çok sevdiğim biri var..!
Printable View
Arkdaşlar sitede sevgiliı varmı? birbirini seven sitedeki uyelerin birinden hoslanan varsa burda itiraf edelim olurmu?
madem böle bir konu açtın derbeder o zmn ben düşüniyim ya okadar kişiyi seviyomki buraya yazana kadar bir ömür biter:D
hayır yok zatn pek dekımseyı tanımıyorm ama bırılerı cıkarsa derbeder söle bı baslk yapabılırsn yhanı sadece önerı sıtemızın cıfte kumruları onları resımlerını koyarsn fln gusel olur bence =)
evet elif güzel düşünüyorsun farklı sitelerde görmüştüm öle bir bölüm. (çifte kumrular) başlığı altında ama bizim sitede toplasan 3 bilemedin 4 tane vardır.
Açıklamaktan kastın var mı demek DeRBeDeR? Kim oldugunu acıklayacaksın:D Benimde var :D...
Sitemizde aşk var. hem de büyük aşk devlerin aşkı misali.
leyla mecnun gibi sevenler var birbirlerini. Ben sadece şahidim.
ama maalesef benim aşkım yok :(
İnşallah birgun olur cunku sen bunu hakkdiyorsun.. Bir omur boyu mutlu olacagın insanın en yakın zamanda karsına cıkması dileğiyle...
Hade hayirlisi :107:
ya şuana kadar aşk görmedim sitedemizde
aşk yok am sevdiğim var diyosun peki kim bizde tanımak isteriz önce sen itiraf etAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR