Görüşlerinizi alabilirmiyim..
DeRBeDeR'in Notu : Güçlü olan haklıdır (zorla) , haklı olan güçsüzdür(zorla)...
Printable View
haklı olan güçlüdür yok yok güçlü olan haklıdır amannnnn :204:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
Çok güzel bi konuya değinmişssin derbeder gelelim görüşlerimize.Bence,bazı durumlarda değişiyo yüzde 85 90 ındda güşlü olan haklı duruma geliyo.Bir çok yolcuzluk olayı oluyo haklımı kazanıyo hayır güçlü olan kazanıyor peki haklı mı oluyor hayır düzenbazlık oluyo.Geçenlerde izledik milletvekillerini hepsinin elinde notla Başı sayın başbakanım die başlayan ve tanıdıklarının bi yerlere gelmelerini sağlıyolar ya biz çalış çalış nereye kadar bu zamanda siirtte yemeden içmeden çalışırsan 1 milyar maaşla 10 yılda ev alırsın 10 yıl sonra evlerin fiyatları ne kadar artar Allah bilir bişey yemeyelim mi içeyelim mi? Herr yer torpil her yerde güçlüler... :57:
bence
güçlü olan haklıdır bu zamanda !!!
Güçlü olan hiçbir zaman haklı değildir.Bu haklılık sadece sözde kalır Bu Batı medeniyetinin oluşturduğu hayvani bir felsefedir.Komünizmde de sosyalizmde de bu mantık hala geçerliliğini korumaktadır.Kısaca Haklı Olan Daima Güçlüdür...
kalbinde iilik taşıyan insanlar için herzaman haklı olan güçlüdür ama dierleri için her zaman hangi taraftan çıkarı varsa o güçlüdür MALESEF...
Güçlü olan haklı olmuş olsaydı bizler istisnalardan bahsedemez imkansızı başardı deyimi diye bir şeyden bahsedemezdik.Kesinlik Güçlü olan kendi kabuğunda haklı olabilir ama bu başka kişiler için haklılık sayılmayabilir.Ama haklı olan güçlüdür.Aklını kullanıp bazı şeylere ulaşmıştır.
Aslında bu bir münazara konusu.Quantum teorisi gibi birşey bu.Nerden bakarsan onu görürsün derler ya.ben bu şekilde gördüm.
bence güçlü olan haklıdır :30: kötü bişey bence ama malasef öle
güçlü olan
yaşam biz insanlar dışında şekillenen bir şeydir.Bu yüzden belli bir dengesi vardır ve bu denge her zaman haklıyı daha güçlü kılar 5 yıl da haklı kılar olmazsa 20 yılda olmazsa 100 yılda olmazsa 600 yılda ama sonuçta haklı olan dengeden dolayı kuvettini gösterir