Arkadaşlar konu başlıktanda anlaşılacağı gibi basit.
Diyelimki bi kafeye gidiyorsunuz ve sevgilinizi sarmaş dolaş başka biriyle görüyorsunuz ..
Bu durumdaki tepkiniz ne olur?
Yorumlarınızı bekliyorum...
Printable View
Arkadaşlar konu başlıktanda anlaşılacağı gibi basit.
Diyelimki bi kafeye gidiyorsunuz ve sevgilinizi sarmaş dolaş başka biriyle görüyorsunuz ..
Bu durumdaki tepkiniz ne olur?
Yorumlarınızı bekliyorum...
öle göreceğime orda cenazesini görim daha iyi..
Allah kimseye bu kötü manzarayı yaşatmasın..
Öncelikle yanlarına gider, o utançlarından kıpkırmızı olmuş suratlarına bir güzel tükürür ve bir daha o ikisinin suratlarına bakmazdım...
Giden gitmiştir, giden seni kaybetmiş...
Böyle bişi Olmasını istemem ama olursa ilk yanlarına gider yüzlerine tükürür iki sakladığım iki kelimeyi söler yüzlerini bir daha görmemek üzere dışarı çıkardım
çok şükür bugüne kadar öyle bişi yaşamadım allah kimseyede yaşatmasın ama eğer öyle bi durumla karşılaşırsam yanlarına gider sevgilimin suratına iki tane çakar diğer kızada iki çift ağır söz söylerdim ama tabi allah gstermesin...
ben hıc yanlarına da gıtmem eger gıtsemde al senın olsun tepe kullan derım SAKA YAPIYOM elbette ıhanet kotu bısey bende olsam ıhnetı kaldıramam ne yazıkkı gunnumuzde olan seyler ...
sallarım gitsin o beni kaybeder ben onu degil ...
yok bi kız(erkek) için katil olacam yok bi kız(erkek) için ölecem saçma bence...
anam degil,babam degil sadece sıradan bi insan onun gibi milyonlarca var !!!
yok şayet sevgiliden ilerki durumdaysa yani sözlü nişanlı ise zaten ozmn katli helal
iki tane kafasına sıkar paşa paşa yatarım ... bi ömür boyu !!!
HELAL OLSUN SANA ETTE WALLA DOGRUU SOLEDINN :1:
Arkadaslar Toplum psıkolojosini bozacak yorumlara cewap yazmaktan hoslanmam ama biraz yazalım bakalım...
ÖnceLıkLe suna dıkkat etttım yorum yapanların cogu erkek yanı karsı cınse bı saldırı war burda yanı bayanlara sankı herseyın suclusu onlarmıs gibi...
ama bence erkekler bayanlardan daha cok aldatıyor... Ve eger Sewgılım dedıgınız ınsan o duruma gelmısse sucu kendınızde arayın bence niye bu durum ıcerısındeyım sorusunu sorun... ? Ve bi ınsanda tukenmıssenız baska ınsanda sewgıyı bulmussa asarım keserım tukururumle bu işler olmaz kendınıze yazık edersınız ... Ama sunuda unutmayın gercekten Sewgi bi cafede baskasının kollarında olan kızda ya da erkekte deıldır... kapiş..?
duruma qöre değişirdi ama çektirdiğini çekmeden ölmeyecektir nasılsa... acizliğine yansın sessizlik hakim olur heralde diye düşünüyorum. kimseye hoş şeyler hissettirmez bu durum.Aldatan aldanır.Yanlışın neresinden dönülürse de kardır.Çok da üzülmemek gerek.Bir söz vardır çok sevdiğim."Kaybedilenler kazanılacakların habercisidir,kazanılanlar kaybedilenlerin önemsizliğinin işaretidir unutma!"