HADI BEYLR GORŞLRINIZI ALALIM
KIZLRDANDA BEKLIYRZ =)
Printable View
HADI BEYLR GORŞLRINIZI ALALIM
KIZLRDANDA BEKLIYRZ =)
çalışmalı diyorum ben ilerde de hem evime katkıda bulunmak hemde işimi geliştirmek isterim buyüzden de çalışmalarında sakınca görmüyorum ben hoş evlenince ne olur bilmem ama ben evlenince de çalışma taraftarıyım :43:
Eğer okumuş tahsilli biri ise evde bos durmasından topluma faydalı bişiler yapması daha hayırlıdır... Ama okumamıs bilgisiz bir kadının çalışması bence uygun degildir...Ama kocasinin işi iyi degil geçinmekte zorlanıyorlar ise uygun bir işte calısarak ev ekonomisine katkıda bulunması uygun olur...
öncelikle serap ablama hak verip sonra devam edeyim. teşekkürler serap abla..
ve hani ilden ile değişiyor bunlar.
mesela doğuda kocası güvensiz olup çalıştırmayada bilir.
sen yerin evindedir otur da diyebilir.
ben olsam hani okumuşsa önceden yaptığı bir meslek var ise.
tabi ki decam et derim veya başka bir iş buluruz beraber orda devam eder.
bende bayanların çalışması taraftarıyım ama
kendınden ödun vermeden bıde çalışma ortamı çok önemlı
sonuçta gıtığim heryerde muhatap olarak karsımda bayan görmek ısterım
ama hem ev hem iş ikisinı eksıksız yurutmek çok zor olmalı.
Öncelikle hala burada konuşuluyorsa demek ki toplum olarak henüz birşeylerin üstesinden gelemedik...( şaka şaka )
Benim eşim de çalışıyor öğretmen olarak ve ben de bayanların sonuna kadar çalısması taraftarıyım.Hem ülke ekonomisi hemde sosyal gelişimimizi tamamlayabilmemiz açısından.Ha bazı ağır tarafları vardır erkekler yönünden.Ama önemli olan bunları zevk haline getirebilmektir.Örneğin eşiniz çocukla ilgilenirken muhtemelen bulaşığı yıkamak size düşer( bulaşık makinesi almadan önce).Yapacağınız şey basit : yıkadığınız her tabak için kendinize bi sigara molası verin.. :219: Eşiniz o gün çok yorulmuşsa yemeği üstünüze yıkmaya çalışacaktır.Sakın ha lokantanın numarasını unutmayın... :219: Bunlar benim yaşadıklarımdan iki örnek sadece...
Bayanlar askerlik harici mutlaka çalışmalı her alanda .Zira pembe pelerinli erkek askerler türeyecektir orduda... :210:
ben şahsen çalışmasına karşı değilim;çünkü onlarda yani bayanlarda yaşam içerisindeki 2 varlıktan biri
yaşam içerisinde farklılıklar olacakki değişim olsun.değişimin olduğu yerde de gelişme vardır.gelişmenin olduğu yerde de huzur vardır saygı vardır
saygılarımla
N denebilir ki aynen katılıyorum hümanisteAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : humanist
ben şahsen çalışmasına karşı değilim;çünkü onlarda yani bayanlarda yaşam içerisindeki 2 varlıktan biri
yaşam içerisinde farklılıklar olacakki değişim olsun.değişimin olduğu yerde de gelişme vardır.gelişmenin olduğu yerde de huzur vardır saygı vardır
saygılarımla
hangi çağda yaşıyoruz ya tartışmaya bile gerek yok bence kadınlar çalışmalı ve kendi ayakları üstünde durmlı bu onların en büyük hakları görüyoruz şimdiki erkkekler ya aldatıoyorlar ya da dövüyorlar karılarını en azından öle bir durum olsa kadın erkeği bırakabilir ve kendi kendine geçeinebilecek güce sahip olucaktır bu zamanda kadınların çalışması şart
walla güzel bir işi varsa çalışsın