6 Kasımda 6-0 dı 3 Subattada 3-0 olur ama içimden gecen 5-0...
Printable View
6 Kasımda 6-0 dı 3 Subattada 3-0 olur ama içimden gecen 5-0...
Birazdan maç başlayacak. 15.00-16.00 sularında Kakaosuz'u Güres Caddesi'nde gördüm. Üzerinde bir Fenerbahçe Forması vardı ve maça adapte olmaya çalışıyordu. :D Sanki kendisi oynacak :D
Aklı fikri maçtaydı ve konuya cevap yazmamı istedi :)
Hocam bir Cim Bom'lu olarak 2-1 kazanırız gibi geliyor bana ama futbolda iş biraz da şans ve biliyoruz ki top yuvarlıktır.
Ama tarafsız davranıyor ve her iki takıma da başarılar diliyorum. Hak eden kazansın.
maç o-o dewam ediyo...
0-0 kaldık ama berbat oynadık kaybetmediğimiz için seviniyorum... Benim mac hazırlıklarım dun aksamdan baslamıstı derby maclara iyi konsantre olmaya calısıyorum :D
ette radyoda iken sormuştu. maç kaç kaç kalir diye. Berabere demiştim. Kimse inanmamıştı :D
Ama bence Galatasaray Sezonun en iyi futbolnu oynadı. o kadar eksikle ve cehennem deyimiyle sükrürü sarac oglu stadında. Maci izleyenler bilir, kimin kime nefes aldirmadigi. insanın kendi cehenneminde yanmasi böyle bisi olsa gerek. berabere kaldık ama saglık olsun. her iki takımıda tebrik ediyorum böyle zevkli heyecanlı bi mac yasattıkları icin ..
ustat valla şansınız varmış hakkatten...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
0-0 kaldık ama berbat oynadık kaybetmediğimiz için seviniyorum... Benim mac hazırlıklarım dun aksamdan baslamıstı derby maclara iyi konsantre olmaya calısıyorum :D
artık siz bizim sahada 5 gooooOOOooolllLLlllll yersiniz afiyetle !!!!!!!!!
ewet abim sen demiştin ben sana dedim bu sahada beraberlik bizim sahada 3-1 diye ... artık görecez ilerki zmnda ....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
ette radyoda iken sormuştu. maç kaç kaç kalir diye. Berabere demiştim. Kimse inanmamıştı :D
Fenerbahce gununde değildi guunde oldugunda yenemeyeceği takım yok ama her takımın arada bir boyle oynama lüksü vardır bu lüksümüzü harcarken maglup olmadıgımıza seviniyorum sadece... İnşallah bu sene sansızlıgımızı kıracaz ve kupayı alacaz Sampiyonlar liginde bir üst tura cıkmakta mucize değil lig sampiyonlugununda en guclu adaylarından biriyiz anlayacagınız Fenerbahceli olmak gercekten cok zevkli...
28 olacak yada...