SİTEMİZİN EN GÜZİDE ÜYELERİNDEN VEDE ADMİNİSTRATOR ŞAWURAN 21 YAŞINA GİRMİŞ BULUNMAKTA...
ŞAWURAN
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA ABİCİM.
:112: :259: :112:
Printable View
SİTEMİZİN EN GÜZİDE ÜYELERİNDEN VEDE ADMİNİSTRATOR ŞAWURAN 21 YAŞINA GİRMİŞ BULUNMAKTA...
ŞAWURAN
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA ABİCİM.
:112: :259: :112:
Ere amcaoğlu doğum günün kutlu olsun.
nice mutlu ve umutla dolu senelere
Doqum Günün KUtLu oLSuN SAWURAN
oooo 21 olmuş..Kocaman oldu ya daha dün kundaktaydı :D:D
şaka bi yana iyi ki doğdun sawiiii daha nice 21 yıllara inşallah
Mutlu yıllar cieeri :)
mutlu huzurlu başarılara atılmış imzalarla dolu bir yaşam dileğiyle ha birde APS frende dileyelim nice yaşlara can iyiki varsın :80:
Hepinize Ayrı Ayrı teşekurLerimi Sunarım bu qüzeL qünde Beni hatıLdıqınız icin cok saqoLun.. iyiki sizler qibi dostlarım var...
cok mutluyum..
Cryz Ette Kardesim.. >Sende saqoL. konuyu acma Şerefinde bulunduqun için :D imLa hataLarı var'dı ben düzelttim :D
Humanıst- Benzersiz.,cambaz basbeLasi Ve elaman abi. sizLereye ayrı ayrı tesekürlerimi sunar... bu guzel yorumlarınız icin. çok çok saqoLun..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[GLOW=deeppink]Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler...[/GLOW]
[GLOW=deeppink]DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... [/GLOW] :259: :259:
gerçekten grek duryşu ile gerekse efendiliğiyle
örnek alınacak insanlardan biridir kendisii
böle insanlara ALLAH uzun ömürler versinkii dünya kötülerden temizlensinn
İYİKİ VARSIN ABİİ İYİKİ DOĞDUN
[wave]Dogum gunun kutlu olsun kardeş... Nice mutlu yıllarra...[/wave]