Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : PuNTaS
1-0 yenildik ve maçı 90 dk izledim tek kelime ile rezalet.Maç gelen herkes pişman oldu.Bu kadar mı gayretsiz niyetsiz güçsüz oynanılır.Ben şahsen Siirtspor maçlarına uzun bir süre gitmeyi düşünmüyorum.
Bir takım zayıf bir bütçe ile kurulabilir,oyuncular kalitesiz olabilir ama insan denen mahlukatta biraz hırs gurur olur.Sünepelerin hepsini toplamışlar bir takıma ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Değinmeden duramayacam bizim takım 3.lig takımı ve genç oyuncu ağırlıklı olmalı.Ama nerde hep torun torba sahipleri bu takımda.Kardeşim sorarım size ahı gitmiş vahı kalmış Siirtli Sedat'ın bu takımda ne işi var.Allah rızası için rakip takımda bi 7 numara vardı.Adam 3 metre geriden koşuyordu bir deparla sedata nal toplatıyordu at yarışlarındaki tabirle.
6 numaralı oyuncumuz iddaa ediyorum ben bile ondan daha iyiyim.Şaka yapmıyorum vallahi ben bile ondan daha iyiyim.
Yok ya.Ben bir daha bu takıma değer verip de buraya birşey yazmam.Bir de sanki çok önemli futbolcularmış gibi adamları araştırıyorum.
Siirt kahvelerinden adam toplasak belki fark yerler ama biraz hırslı oynarlar yahu.Antakya söke söke güle oynaya aldı gitti maçı.
Ben inanamıyorum bu takım nasıl Kilis'i yenmiş ya.Kesin 11 kişi tamamlamamıştır Kilis Maçı ya da penaltı duran top falan.