ağabey sizin için ne anlam ifade ediyor
paylaşirsaniz sevinirim
Printable View
ağabey sizin için ne anlam ifade ediyor
paylaşirsaniz sevinirim
Kızını dövmeyen dizini döver ne demek ise, AĞABEY'de bu kadar önemlidir.
Baba'dan sonra evin reisi niteliğinde olup, tüm yük bir nevi onun sırtındadır. ABİ olmak kadar zor bir zanaat yoktur bence.
agabey başımın belası 24 saat pc başında okey'de :)
babamdan sonra ew'in tüm yönetimi onun elinde...
herşeyim'e az çok karışır agabey'im benim içinbunları ifade ediyo :))
Bnm abim yok diyebilicegim derecede bana karsı uretimsizler .. abilik duygusunu karsı taraftan tatmadıgım icin bisi diyemicem :) Sözde ailede baba ve anneden sonra gelen sahis .
tüm ağabeyler aynı değildir ama, Ağabeyler kardeşlerinin kötülüklerini istemezler. Birer koruyucu melek gibidirler. Dara düştüğünüzde olaya bir el ataacak olan yine ağabeyiniz olacaktır.
Kızlar, erkek arkadaşıyla gezdiğinde, ağabeylerinden korktukları için kuytu köşeleri tercih ederler. Ama ağabeyi olmayanlar ise, serbestçe kafe köşelerini tercih edebiliyorlar.
Ailelerin çocuklar üzerinde baskı yapması yanı sıra, ağabeyinde baskı yapması, erginlik çağındaki kişilerde yanlış algılandığı gibi, ters etki yapabiliyor. Geçenler bir bayan arkadaşımız, kendisinden yaşça büyük biriyle kaçarak evlendi. Ailesinin rızası olmadan böyle bir olaya yeltendi. Ailesinden ayrıldıktan sonra rahata ereceğini sanıyor belki ama ekmek elden, su gölden misali günler çok arar. Baba dişini tırnağna katarak evine ekmek götürüp çocuklarını doyururken, şimdi kocaevinde kocasından güler yüz bekleyecek.
Siz siz olun, ebeveynlerinizin ve kendinizden yaşça büyük olanların övütlerini dinleyin. İlerde çok pişman olmadan.
hERseyLer :):):)
yeri gelir arkadas yeri gelir baba yeri sirtımi korkmadan daynabileceğim
hele bidebenim gibi 11 yasina kadar abilerinden baska arkadas edinmeyen biri
düşüncelrimi hiç çekinmeden tartıştıklarım kavga edip küsemedğim
herşey dirler benim için kendimi çok şansli göruyorum allah bana iki tane abi verdiği için...
abim olmadığı için pek bişi söliyemicem ama doğrusu iiki yok çevremdekilere bakınca bana karışan bi kişiye daha katlanamazdım:S
Babadan sonra evin direği