Fidan dikimi ve Tillo Gezisinden Notlarım.
sabah 8 gibi Dj-koso'nun gelip beni ewden amasıyla güzel gececek olan güne merhaba dedim.. üstümü giyinerek DeRBedeRle karşılaştık fidan dikmek için... ve fidan dikme yerinde diğer arkadaşlara görüştük we fidan ekimine başladık Rohan abi ZıRCoN abi Dj-pisune DeRBedeR dj-koso [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ile 20-30 civarı fidan ektik sordan... ilim yayma cemiyetine gittik... ögle yemegi yemeye gittik... daha önce DeRBedeR'Le planladıgım tillo gezisi için bi araç çagırdık... ve tillo kaledeyiz...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] tillo (kale'de) 1-1,30 saat kaldıktan sonra tillo'ya yürüyerek gitmek için yola koyunduk... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] yol üstü bi taşa hatıra diye adımızı yazdık... we tillo'ya geldik...ordan ziyaret'lere gidip foto'lar çekip güzelim memleketim siirt'te döndük... ama gün bitmez... :D