[S]Siirt Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları Ve Halk Müziği Ekibi Antalya'da Düzenlenen Yarışmada Birinci Oldu.[/S]
Printable View
[S]Siirt Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları Ve Halk Müziği Ekibi Antalya'da Düzenlenen Yarışmada Birinci Oldu.[/S]
BaşarıLarın daim olması dıleqiyLe umarım Siirt i en iyi ŞekiLde temsiL etmişLerdir.. Etkinlıkte emeqı qecenLere en icten DilekLerimLe. tesekurLerımı sunarım.
basarıların devamı gilerim SİİRT 'i en güzel şekinde temsil etmişler tşk ederiz
Tebrik ederim basarılarının devamı dileğiyle...
halk oyunlarında çok iyiyiz
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
30 Nisan 2008 Çarşamba 22:35
Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü halk oyunları ve halk müziği ekibi Antalya'da düzenlenen yarışmada birinci oldu.
Antalya'da yapılan Gençlik Merkezleri Halk Oyunları ve Müzik Yarışmasında Siirt'i temsil eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı halk oyunları ve halk müziği ekibi birinci oldu.
Dereceye giren ekipler, Haziran ayında Antalya ve Bodrum'da yapılacak Gençlik Merkezleri Türkiye Birinciliği Yarışması'na katılma hakkı kazandı.
la bız 2.ci olduk yoksa bız gıdecektık
:108:başarılar dılıyorum bütün arkadaşlara ewet 1. olmuşlar güzel bi başarı yakalamışlar hepsının ellrıne ayaklarına sağlık ...başarılarının daim olmasını diliyorum... SİİRT>>
başarılarının devamını diliyorum