Arkadaslr hanı derız yha bazen keske yasamasam,keşke böle olmasaydı falan hanı bazen cekılmez olur ıste sizce;
nıye
neden
?
Hıc böle bır anınız var mı böle dedıgınız yhada böle dusundugunuz ?
=)
Printable View
Arkadaslr hanı derız yha bazen keske yasamasam,keşke böle olmasaydı falan hanı bazen cekılmez olur ıste sizce;
nıye
neden
?
Hıc böle bır anınız var mı böle dedıgınız yhada böle dusundugunuz ?
=)
hayatın anlamını yitirdiği bir dönemde yaşadığım, dünyadaki tüm insanların kendime düşman gibi yaklaştıgını sandığım,yaşamakla yaşamamak arasında bir fark bulamadığım ve muhtemelen böyle yaşayacaksam ölmek daha mantıklı diye düşündüğüm bir zaman var evet.
hayata veda etme nedenlerinin, hayatta kalma nedenlerine göre daha ağır bastığı bir durum bu. lakin daha fazla kaybetmektense bir yerde dur demek lazım.Bende böyle düşünmüştüm ve sevdiklerimin; yanımdan , elimden, hayatımdan alınmasından sonra ben de ölsem keşke dediğim çok oldu.
kendımı caresız hıssetıgımdee
evet hayat bı yerden devam edıyr Allh böle gunler vermsn =)
kesin ask kız ve para yuzundendir
insan kendini çaresiz hıssettıgınde böyle düşünür.. ama herşeye ragmen hayat devam edıyo ...bunu unutmıyalım ve sakın ama sakın ne kadar çaresızde olsak aklımıza kötü şeyler getırmemelıyız yapmamalıyız bır anlık o an olur ve bıter ...sakın amasakın şeytana uyupta oan aklınızdan geçenlerı yapmayın..>>
yazılıya çalışmayı son gune bıraktıgımda
keşke boyle yapmasaydım :( dediğim olmuştur
sevdiklerimi kaybettiğimi sandığımda yada gerçekten kaybettiğimde böyle düşünürüm:(
ben bi ara arkadaşlarımdan çok pis darbe yedim ama hiç bi zaman keşke demedim üzülmedim sevindim tam tersi yeni insanları tanıdığım için ve hiç bişi demedim ve şu an hepsi peşimde yardım et die amaa.........:D:D:D:D
Yüce Rabbimiz bizi ne amaçla var ettini... unuttumuz zaman kendimizi anlamsız ...
konulara verdigimiz zaman bu konu degişik sebepler olur bazen maddi bezen menewi bu yüzden her konuya asi'leşin var olma sebebini kaybederiz. diye düşünüyorum...!