-
Siirtin Kaplıcaları
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sağlarca Kaplıcası
-------------------------
Siirtin tarihi köprüsü
Dicle Nehri
Mukemmel bir manzara ile siirt dicle nehri akıntısı
--------------
SİİRTİN MERKEZİ
kaynak: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
Siirt teki Arkadaşlar Kaplıcaları Cok Anlatıyorlar
Siirt te ilk işim Kaplıcalara Gitmek
-
vala bi hafta önce gittim biraz kendime geldim çoktandı yüzmemiştim saten çok iyi geldi tavsiye ederim
-
herkesi beklerız kaplıcamızaaa
-
resimler güzel.yalnız adam site kurmuş heryeri dolaşmış resim çekmiş.Güzel bir eğlence çıkarmış kendine.helal valla
-
Türkiye'nin değişik illerinden akına uğrayan kaplıcalarımızda şifa eksik olmuyor.
Allah Bizden sağlık ve ve sıhhati eksik etmesin.
-
gerçekten güzel paylaşım için tşkelr
-
Dışardan Şifalı Kaplıcalarımıza gelmek isteyen bütün herkese burdan duyrulur.
özel rehber tutulur ve kaplıcalarımız gezdirilir.
ayrıca Siirtin tarihi ve turistik yerleri de gezdirilir.
Uygun ve cazip bir fiyatla gününüzü gün etmek dolu dolu yaşamak istiyorsanız. hemen arayın...
Cep: 0543 418 24 99
e-mail: [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]