[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
El Oymaları
İsmail Fakirullah Hz. Türbesinin girişindeki kapılarda çok güzel el oymaları
[GLOW=red]valla süper fotoğraflar. ben tilloluyum ve tilloda yaşıyorum. gerçekten müthiş bir yer. bence herkesin gelip görmesi gereken bir yer.[/GLOW]
bu fotoğraf bir asker tarafından çekilmiş ve internette yayınlanmıştır. Bende sizlerle paylaşmak istedim.
O kadar gittiğim Tillo'da bu kadar güzeş işleme olduğunu nasıl olur da görmemişim, kendimi hayıfladım doğrusu
bende meark etmişim oişlermeri ve bizzat geçenlerde gidip gördüm.
Bayağı emek vermiş bunu yapan mobilyacı.
çook güzel fotolar paylaşım için tşkler
paylaşım için tşkler tilloya gelip buraları gezmek isteyenlere yardımcı olabilirim herkesin başımızın gözümüzün üstünde yeri var...
:68:emeğine sağğlıkk rohann abii [BLINK][GLOW=yellow]ordakii işlemelerinn güüzelği senin kallbinede yansımışş[/GLOW][/BLINK] :68:
valla hakketen süper olmuşlar tşkler paylaşım için bende çok gittim ama hiç öle dikkat etmedim bu sefer gideyim dikkat ederim
söper kalite süper resim eline saglik