:100:
slm şimdi daha gzl ve espri dolu bir konu olacak... aranızda başından geçen komik bir anıyı günü anlatmak isteyen yada başından çok tuhaf bir olay geçen biri var mı...
:29:
Printable View
:100:
slm şimdi daha gzl ve espri dolu bir konu olacak... aranızda başından geçen komik bir anıyı günü anlatmak isteyen yada başından çok tuhaf bir olay geçen biri var mı...
:29:
arkadaşlar bu bir nevi itirafda olabilir örneğin ben yüzmeyi derede öğrendimmmm........ :267:
ben ise yüzmeyi, sere zinide bir havuza düşmüştüm ve babam beni kurtarmıştı. O zamanlar sudan çok korkmuştum. Sonra bir Cuma Hutbesinde babaların vazifeleri konusunda İmam vaaz veriyordu. "Babalar oğulları kılıç kullanmayı, yüzmeyi falan öğretmesi mecburidir" gibi birşey söyledi. Cuma Namazı dönüşü babam bana hazırlan dedi sana yüzme öğretecem dedi. Bir türlü fırsat bulup öğretemedi ama ben çabalarımla az çok yüzmeyi öğrendim.
Not: normalde böyle şeyler anlatmam ama madem konu açmışsın ve katılım yok. Bir katkım olsun istedim. ;)
:205:aşk olsun sabah katılım olurdu... daha yeni açtım bu konuyu
ben daha ilk okuldayken güreste arkadaşımla yürüyoduk önümüzdede bayağı uzun saçlı bi adam vardı bizde kendi aramızda adamın saçına paket lastiği taktığını görünce şakalaştık arkadaşım sessiz bi şekilde dediki;abi tokan yoksa biz verelim bizde çok var..
adam bunu duydu:)bize döndü ve güldü ikimizde o kadar utanmıştıkki yerin dibine girmek istedik:Dneyseki o adamı bi daha hiç görmedik:D
Ben 9 yaşındayken amcamın bir oğlu vardı (gerçi hala var)sürekli bize gelirdi
geldiğinde de devamlı türk filmi açardı izlerdi bende gıcık olurdum
çizgi flim izlemek isterdin tabii bende gider elektriği çaktırmadan şartelden
kapartırdım o da elektriğin kesildiğini zanneder giderdi :D:D:D
gzlmiş anılarınız...
maalesef dün ben hayatımda unutamıyacağım berbat saatler geçirdi.Güvendiğim insandan beklemediğim davranış gördüm.Ve şunu anladımki asla kimseye bukadar çok güvenmiceksin.üüüüü ne hüzünlüyüm dimi :242: ve kızgın :13:
Bugün aklıma geldi de anlatayım bari..
Geçen Ramazan Ayında siteden bir kaç üye bizim bu pişunenin evlerine iftara gittik. en sevdiğim yemeği yapmıştı teyzem içli köfte..
Sonra ki gün bende pişuneyi bize davet ettim bizde lahmacun ve karnıyarık yapmıştık. bana ve ona özeldi karnıyarık.. ama o bu yemeklerimizi beğenmediği için bende onların yemeğini beğenmedim. : )
Bide urfalı asker arkadaşımla geçirdiğim dopdolu 400 günün her dakikası anı olan tek bir gününü bile unutamıyorum zamanla paylaşırım onlarıda.