aklımdan binlerce kelime geçmesine rağmen ben söyleyecek söz bulamıyorum...düşünüyorumda hangisi anlatır sevgimi ,özlemimi ve seni...
sonra bir off çekiyorum yanımda olamayışına...içimden bir sızı kopuyor sancı gibi yüreğime saplanıyor..ve ben çok özlüyrum seni...
derken engel olamıyorum gözyaşlarıma...sen diye sarıldığım yastığım teselli veriyorbana...içimden soyasıya haykırmak geçiyo susuyorum...
yanında olmak istiyorum sarılmak,koklamak istiyorum......çocuk olmayan bu bedenimi sevgiye muhtaç yüreğimi sarmanı istiyorum....çocuk olmak istiyorum sende,şımarmak şımartmak istiyorum....artık herşeyi çift düşünüyorum..hayallerime en çok seni yakıştırıyorum...dalıyor gözlerim uzaklara ....yüzümde tebessüm gözlerimin içinde sen ve ardından sızan anlamsız gözyaşlarım...
yokluğunu düşündükçe bir titreme alıyor ve boğazımda düğümleniyor herşey...son nefesimi alıyormuşcasına hızlanıyor kalbim..hani bazen diyorsun ya bir gün yollarımız ayrılır diye..işte o zamnda böyle oluyorum ben.....
sevdiğim dedimya güçsüzüm ben dayanamam yokluğuna...okadar büyükki sevgim sığmaz dünyalara...ber her an en büyük çığlıklarla sana sesleniyorum dinle bak ne diyorum...
SENİ ÇOK SEVİYORUM MUCİZE....
14.07.2007
MUCİZENİN DOĞDUĞU GÜNDEN