-
YaRR GiTMmEee!...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Saril bana can birakma beni
Uzme seven bu yuregimi Ne olur bu askimizi Oldurmeyelim Soyle bunu sen nasil yaparsin
Butun hayallerimi nasil yikarsin
Oyle guzel gunler yasamistik
Bunlari sen unutamazsin
Ben sana cokmu geldim
Yoksa bir hatami ettim
Ne olursun sevgilim
Bu askimizi oldurmeyelim
seni mutlu edebilmek icin gozbebegim gibi sevdim senden bugune kadar hic birsey istemedim ama ilk defa bir sey istiyorum [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yar gitme, ben sensiz yasayamam
Yar gitme ben gozbebegimsin dayanamam Dur gitme seviyorum unutamam Yar gitme icimdesin atamam Canim askim bitanem herseyim
Seni cok seviyorum
Sen olmassan ben ne yaparim
Ben sensiz yasamamki
Bak daha gitmeden yikildi dunyam
Sevenler hep kiyarlar
Kiyipta acimazlar
Ne olur sende onlardan olma
Saril bana canim… [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sen gidersen yasayamam
Sensiz hayatta olamam Bak gitmeden yikildi dunyam Sevenler hep kiyarlar Kiyipta hic acimazlar Sende onlardan olma Beni yanliz birakma Yar gitme… Soyle soylediklerin gercekmi
Seven insan hic terk edermi Hani severdin hani beklerdin Canim diyen o sen degilmiydin Sevgilim seni cok ozluyorum Canimdan daha cok seviyorum Sen benim herseyimsin diyen soyleyen sen degilmiydin Sen olmassan yasayamaki Sensizlige dayanamamki Senden asla ayrilmamki Diye aglayan sen degilmiydin Sevenlere iste boyle kiyarlar Seviyorum deyip aldatirlar Nolur sende onlardan olma Saril bana canim..
Not:Alıntı
-
SAĞOL..
teşekkürler............... :133:
-
Canim askim bitanem herseyim
Seni cok seviyorum
Sen olmassan ben ne yaparim
Ben sensiz yasamamki
Bak daha gitmeden yikildi dunyam
Sevenler hep kiyarlar
Kiyipta acimazlar