Dualarınızı eksik etmeyin..
selamün aleyküm ahali öncelikle. şuan siirten uzak bi şehirde bi kaç gün sonra geleceğimi belirleyeceğim bi sınava gireceğim.benim gibi diyer iki ortağım alish ve özgür de uzun zamandan beridir ne rape nede hayatımıza zaman ayırabildik pazar günü hayatımıza yön vereceğimiz bi sınava gireceğiz.bizim gibi pek çok kişi var Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. bize ve biizm gibilerine dualarınızı eksik etmeyin .
siirten gelenecek her dua ve destek bize kat kat değer katacaktır.
Allah cümlemizin yardımcısı olsun.öss ye girecek tüm kardeşlerime başarılar diliyorum bide benim gibi bi de yds ye gireceklere de.
Allaha emanet olun
Mc RaPor(faruk)
Selam: Dualarınızı eksik etmeyin..
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Mc_RaPoR
selamün aleyküm ahali öncelikle. şuan siirten uzak bi şehirde bi kaç gün sonra geleceğimi belirleyeceğim bi sınava gireceğim.benim gibi diyer iki ortağım alish ve özgür de uzun zamandan beridir ne rape nede hayatımıza zaman ayırabildik pazar günü hayatımıza yön vereceğimiz bi sınava gireceğiz.bizim gibi pek çok kişi var Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. bize ve biizm gibilerine dualarınızı eksik etmeyin .
siirten gelenecek her dua ve destek bize kat kat değer katacaktır.
Allah cümlemizin yardımcısı olsun.öss ye girecek tüm kardeşlerime başarılar diliyorum bide benim gibi bi de yds ye gireceklere de.
Allaha emanet olun
Mc RaPor(faruk)
Ya şurda sınava 13 saat GİBİBİŞİ kaldı...kendimi kurbanlık koyun gibi hissediom hanem onlar kesilmeyi beklerler yha böyle... sınav saatini onlar gibi bekliom bende sanki :D
Şaka bir yana yavru da
Saolasın iyi dileklerin için sana da başarılar sınavda
Sınav çıkışı zaten yeterince her konuda aktif olcaz orasını da dert etme sen...
ADANA - İSKENDERUN VE ANKARA YOLLARI ..ANLADIN SEN ONU :170:
.....................
HERKESE BAŞARILAR SINAVDA.. Yaradan yari olsun herkesinnn..