2007-2008 Eğitim ve Öğretim yılı bugün dağıtılacak karnelerle kapanıyor.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ülkenin Bir çok yerinde olduğu gibi ilimizde de bugün yapılacak törenlerle öğrencilere karneleri dağıtılacak.
Zayıf karnesi olan öğrencilerin ebeveynlerinin yanı sıra çevreye karşı kendini koruma hissine kapılacağını dile getiren uzmanlar, "Aslında veliler zayıf karneli öğrenciyi bunaltmamalıdır. Zira notları kötü olan bir çocuğun karnesi anne babası için sürpriz değildir. Kötü karne, yargılama, cezalandırma, eleştirme ve olumlu ile karşılaştırma ailelerin uyguladığı yanlış tutumların çocuk üzerindeki göstergesidir. Her koşulda anne babalar çocuklarına karşı anlayışlı bir tutum içinde olmalıdır.
OKULLARDA E-KAYIT DÖNEMİ BAŞLIYOR
20082009 öğretim yılı ilköğretim okulları öğrenci kayıtlarının 30 Temmuz 2008 tarihinde sona ereceği bildirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, 2008-2009 eğitim-öğretim yılı ilköğretim okulları öğrenci kayıtlarının internet üzerinden gerçekleştirileceği belirtilerek, öğrenci velilerinin dikkatleri çekildi.