Yarayan, helvacıoğlu'nu sahtekarlıkla suçladı
"Her defasında çekirge gibi sıçrayan Ömer Faruk Helvacıoğlu bu kez köşeye sıkıştı"
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yıllarca Siirt Spor kulübünü haksız ve mesnetsiz icra takipleriyle bunaltan Ömer Faruk Helvacıoğlu son hazırladığı senetlerin sahte olduğu açıklandı
Helvacıoğlu hakkında ciddi suçlamalarda bulunan DYP Siirt eski Milletvekili Takiddin Yarayan, kendisinin Siirt Spor'dan hiçbir alacağının olmadığını Ankara 16. Noter aracılığıyla Siirt Spor Kulübüne ihbarname gönderdi.
Eski Siirt Milletvekili Takiddin Yarayan, Siirt Spor Kulüp Başkanlığına resmi olarak gönderdiği ihbarnameyi aynen yayımlıyoruz:
İHBARNAME-
KEŞİDECİ:Takiddin YARAYAN Hilal Mahallesi 4. Cad.51.sk.no:3/7 Yıldız-Çankaya/ANKARA
MUHATAP :SİİRT SPOR KULUBÜ DERNEĞİ Gençlik ve Spor Müdürlüğü karşısı Kurtalan Caddesi /SİİRT
KONU:Beyoğlu 4.İcra Müdürlüğü'nün 2007/2008 sayılı dosyasına dayanarak yapılan senetlerle ilgili olarak alacaklı olmağımın ihbarıdır.
AÇIKLAMALAR:Bugüne kadar aleyhime asılsız ve mesnetsiz hukuki icra takip ve davalarına sebebiyet veren ve benden hiçbir alacağı bulunmamasına rağmen Ömer Faruk HELVACI OĞLU bundan önceki ve işbu takip konusu senetlerde adıma ve kendi el ürünüm olmayan imzama yer vererek beni olası bir hukuki süre kaçırmam halinde borçlandırma gayreti içerisine girmiştir.
Beyoğlu 4.İcra Müdürlüğü'nün 2007/2008 sayılı dosyasına dayanarak yapılan senetleri bırakınız imzalamamı, görmüş ve hayal etmiş; hatta kendisi ile yıllardan beri yüz yüze gelmiş deyilim. Kaldı ki, böyle bir nimetin söz konusu değildi.
Sözüm ona beni yıllarca şan ve şerefle hiç kimsenin hayal edemeyeceği ve kendi evlatlarımın sevgisinden ayırt etmediğim Siirt Spor Kulübünden alacaklı olarak senette gösterip, okul okuyan ve bu işlerle alakası olmayan oğluma senetleri ciro etmiş konumuna sokarak; gayri ahlaki ve hukuki olmayan, hak, adalet ve insaf kaidelerine aykırı davranmaktadır. Ayrıca kendisini de son hamil konumunda sergileyip hukuk alemini yanıltmaya ve iyi niyetli üçüncü kişi gibi göstermeye çalışmaktadır.
Her şeyden önce bir senette imzası yer almayan kişinin borçlu gösterilmesi mümkün olmadığı gibi; alacaklının demek ki, hukuki ve cezai hiçbir şeyi umursamadığını gösterir. bugüne kadar alacaklı olduğu iddiasıyla beni ve ailemi ve de Siirt Spor kulübümüzü haksız ve mesnetsiz icra takipleriyle bunaltan bu şahsa karşı cezai anlamda suç duyurusunda bulunan hakkımı saklı tutmaktayım.
İşbu yazıda duygu ve düşüncelerimi, uğradığım haksızlığı daha fazla uzatmak istemiyorum. ezcümle 03.01.2004 tanzim tarihli ve 25.bin YTL ve yine 03.04.2004 tanzim tarihli ve 25 bin YTL bedelli anılan icra takibine konu bu senetlerle ilgili olarak Siirt Spor kulübü Derneğinden hiçbir alacağım bulunmaktadır. Saygıyla bilgilerinize arz ederim."
Takiddin YARAYAN
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]