Evet arkadaşlar bir çok gencin sabırsızlıkla beklediği öğrenci seçme sınavı sonuçları bugün açıklandı... sitemizde giren arkadaşlar varsa puanlarını bizimle paylaşabilirler buradan...
Printable View
Evet arkadaşlar bir çok gencin sabırsızlıkla beklediği öğrenci seçme sınavı sonuçları bugün açıklandı... sitemizde giren arkadaşlar varsa puanlarını bizimle paylaşabilirler buradan...
ben sözel 2 de ham puan 184 toplamda 247 aldım...benim gibi çalışmayan biri için iyi...:D:D:D
ÖSS-SÖZ-1 = 223,085
ÖSS-SAY-1 = 253,583
ÖSS-EA-1 = 246,135
---
ÖSS-SÖZ-2 = ---
ÖSS-SAY-2 = 244,025
ÖSS-EA-2 = 216,731
bu da kardeşimin başarısı.
ewet bugün bi çok kardeşimiz hayal kırıklığına uğradı ve ne yapacağını şaşırdı kazanamyan yada umduğd puanı alamayan kardeşlerim kendinizi strese sokmayın ve bunalım takılmayın her şeyin hayırlısı herkes okuyacak diye bir şeyde yok bu ülkeye fırıncı da kasapta boyacı da lazım unutmayın her şeyin hayırlısı ayrıca seneye daha iyi hazırlanır kazanırsınız saygılar
abi inşallah bi yer gelir...
hadi hayırlısı.. :( :)
bu sene kontenjanlar artmış ve yerleşme şansınız oldukça yüksek. Hiç kimse boşuna ümitsizliğe kapılmasın.
herkes için hayırlısı....
hayırlı ugurlu olsun....
Sınava giren bütün arkadaşlara başarılar diliyorum inşallah emeğiiz boşa gitmez.