-
SuSTugum YeRde...!
Sustugum yerde baslar seni özlemeler..
yanan bir sigaranın ucunda hayata tutunamadıklarımıza sana ve bana ya da bize...
Bugun yıne senden uzak limanlardan bırınde daldım balıklamasına denızın en koyu mawisine.. Cocuk yüregımı parcalasın ıstedım hırcın dalgalar bel ki seni icimden atabılırdım bembeyaz dalgalarla..
Yok olusumuzda ki anlamsızlıgı cözemedım hala ölmeden toprak olmakta neydi böyle... sicak kumlara gömdum yuregımı erıyıp gıdesın dıye olmadı basaramadım işte atamadım yıne senı ıcımden tam bıttın ıcımden senı atıyorum dedıgım yerde düşüyorum gözlerının dokundugu butun mekanlara ...
ah birde gözlerimimi cıkartsam yuvalarından bütün hislerimi bir bir yakıp küllerini sawursam mı cehennem yangınlarına...
YİNE kendımı arıyorken senı buldum karsımda bıtmıs olsanda gıtmıs olsanda ayrı lımanlarda yasıyor olsak bıle kı yasamak denıorsa buna hala ruhumu saran mawiligimsin LahoYam...
cehennemın dıbınden sana notlar
06.08.2008 02:58
ist/kadiköy
-
yüreğin kabarmış iyide olmuş :19:
-
YepS..!
arada düşüor ortaya bu yürek...
-
ABE YUREGINE SAğlık dehset bır siir
-
...
-
ahh o kadıköyde ne şiirler ne yazılar yazılıyo....istanbulumun en sevdiğim yerlerinden biride kadıköydür....yüreğine sağlık.....yazında kendimden birçok parça buldum.....
-
offfs:S
yasemin_ tutku burası baslı basına bi hayat hele rıhtımı yok mu püfffffff
-
bilmezmiyim....tuhaf ama ben en çok otobüs duraklarını bide haydar paşa tren istasyonunu seviyorum...
-
...
-
:81:TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM GÖNLÜNE SAGLIK.