[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ığğğğğğğğğğ
Emeğibe saqLık.ama mantıklı bulmadım..
ya bu sigara içen insanlar resmen kendilerini öldürüyolar...bu videoyu ibret olsun diye izlettirmek lazım millete...
:6:bence mantıklı emeğine sağlık sigara içenler baksınlar bakalım içtikleri şey neye dönüşüyorrrrr
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kalpsiz_056
:6:bence mantıklı emeğine sağlık sigara içenler baksınlar bakalım içtikleri şey neye dönüşüyorrrrr
Ama biz onu içimizde kaynatmıozki :44:
ALLAH seni bildiği gibi yapsın arkadaş içinde olanı sölüyo içinde kaynatıyorsun demiyorki heralde akciğerlerinde kuruyordur değil mi ????:))
Tamam doğrudur içimizde kaynatmıyoruz ama sonuçta o madde akciğerlere yapışıyor.
Kimya bilgin ne derecedir bilmiyorum ama o maddeyi somut hale getirmek için yapılıyor o işlemler. Dumanın içinde karışım olarak bulunan katranı suda çözelti haline getirdikten sonra çözünen ile çözüneni ayırmak için çözeltyii kaynatıp suyu buharlaştırıyor ve katran denen maddeyi somut olarak bize göstermeye çalışıyor. Videonun amacı bu. Ve o katran yüzde yüz olarak tütünden oluşan katran.
Tşkler Saol Arkidiş :D ben hala öle bişeyle karşılaşmadım
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kont
Tamam doğrudur içimizde kaynatmıyoruz ama sonuçta o madde akciğerlere yapışıyor.
Kimya bilgin ne derecedir bilmiyorum ama o maddeyi somut hale getirmek için yapılıyor o işlemler. Dumanın içinde karışım olarak bulunan katranı suda çözelti haline getirdikten sonra çözünen ile çözüneni ayırmak için çözeltyii kaynatıp suyu buharlaştırıyor ve katran denen maddeyi somut olarak bize göstermeye çalışıyor. Videonun amacı bu. Ve o katran yüzde yüz olarak tütünden oluşan katran.
Olayı kimya boyutuyla anlatırsan sadece maddeler üzerine konuşuruz.yani sigara eşyalara zararlıdır demek gerekir.önemli olan bu işlemin insan vücudundaki gerçek etkisidir.
dipnot ; sigara sağlığa zararlıdır...
paylaşım için saoll