[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Benim nickte malesef öle ama:p
Alıntıdır
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Benim nickte malesef öle ama:p
Alıntıdır
gerçekten. batı konuşması türkçeden fark bir dil çıkmış özellikler . gençlerde çok büyük degişmeler war.!
yazık türkçeyi unutmuşlar .
her dıle saygı duymak lazım tabı turkceyede konustugumuz dılede
Acı ama gercek, Türkce olan herseyin ingizlizcesi kulaga daha cok hos geliyor, Bu sadece sanal ortamda degil, günlük yasamlarda da karsilasiyoruz.bunun önüne kimsenin gececegini sanmıyorum, teknolojiye yenik düstük .
EMO dili çok ilginç hakkaten:D nece koosthuklarhı belhi olmhyor. :D
Guzel Turkcemizin bu sekilde yozlastirilmasi hic te hos degil. Kendi caplarinda yeni bir dil yaratma cabasina giren genclerimiz cok komik durumdalar bence. Dil ve din bir ulus icin en onemli unsurlardandir suphesiz. Kendimize gelelim, dil bir mirastir ve en iyi sekilde yeni nesillere tasinmalidir.
Hos paylasimLar..
senin imzada Janem..onun canım olması gerekmiyo mu?Alıntı:
ette_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:DAlıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Genellikle Emo diye kendi içlerinde Tabir ettikleri kişiler konuşuyor..
Arkadaşlarımda var böyle tiplerde Fakat yadırgıyorum bu türlü Konuşmalarını
Bence ; İlgi çekmek için bu türlü konuşmalar aralarında geçiyor.
Daha Türkçeye Isınmdık Thurkche Çıktı :D Bu ne dil :) Saygılarımla...
süper star ajda pekkan show tv (de) bu cümleden anlaşılacağı gibi konuşmayı anlıyoruz yalnız türk dili kaynaklı olan bir hece tek var bu cümlede o da (de) ...:)