Siirt Gençler Birliği GELECEĞE YATIRIM dedi
Siirt’te spora yatırım olmaması, Siirt’in yerli sporcularının sahipsiz kalması bu spor kulübünün doğmasını tetikleyen ana sebeplerden olmuştur. Siirt’teki gençleri spor vasıtasıyla topluma kazandırma ve keşfedilmemiş yetenekleri gün yüzüne çıkarma gibi gayeleri bulunuyor.
“Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır”.
Geleceğe yatırım anlayışıyla yola çıkan genç yönetim kadrosu ana fikirlerini şöyle özetlemektedir : “Geleceğimizi kurtarmak için hep beraber elele vererek bugünkü yönetim kurulunu oluşturan arkadaşlarımızla spor kulübümüzü kurduk.”
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
AMATÖR LİGLERE BAYRAM SONRASI BAŞLIYORLAR
Bu yıl hem amatör hem de gençler kategorilerinde ilk mücadelelerini verecekler. Bunun yanı sıra ilerleyen yıllarda diğer branşlarda da mücadelelerimiz devam edecektir. Kulübün ilk çalışmaları bayramdan sonra 2 nolu sahada başlayacaktır.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Haber: Siirtliler.Net Eklenme:13.09.2008
Siirt Gençler Birliği Spor Kulübü şekilleniyor
Kulübün gerek kuruluş çalışmaları tamamlanırken gerekse hoca arayışları da bir yandan sürmektedir. Enver Işıktaş’la hocalıkla ilgili görüşmeler yapılmış ve Enver hocayla anlaşma sağlanmıştır. Enver Işıktaş, yıllardan beri Siirt Köy Hizmetleri’nde kaptan olarak futbol oynamış ve Siirtspor A Takımı’nda yardımcı antrenörlük görevini yürütmüştür.
KIRMIZI SİYAH’LI KULÜBÜN TAKIMI DA ŞEKİLLENİYOR. KAPTAN ALİCAN YEŞİL OLARAK BELİRLENDİ
Takım kaptanlığını Alican Yeşil’in yaptığı kulüp, birçok profesyonel futbolcuyla görüşmeler yaparak kendi renklerine katmaya çalışıyor. Kulüp hocasıyla anlaşma sağladıktan sonra hocasının görüşleri doğrultusunda belirlenen futbolcular transfer edildi. Bu çalışmalar doğrultusunda anlaşma sağlanan futbolcular şu isimlerden oluşmaktadır :
Özgür Koyuncu (Kaleci - YSE),
Ercan Kurt (Kaleci - YSE),
Osman Demir (Kaleci - Siirtspor),
Levent Söyler (Milli Eğitim Gücü),
Hakim Özer (Nevşehirspor),
Ömer Evin (Siirtspor),
Ömer Sedat Yeşil (Milli Eğitim Gücü),
Levent Cander (Milli Eğitim Gücü),
Ali Can Yeşil (Milli Eğitim Gücü),
Metin Çiçek (Çanakkale Dardanel),
Cüneyt Çakaz (Bingöl Spor),
Salih Aksu (Polis Gücü),
Sezgin Tez (Polis Gücü),
Ahmet Aydın (Şırnakspor),
Gazali Güneş (Milli Eğitim Gücü),
İbrahim Işıktaş (Siirtspor).
Yeni transferlerle ilgili görüşmelerin devam ettiği öğrenilmiştir.
Haber: Siirtliler.Net Eklenme:16.09.2008