ya arkadaşlar siteye rahatlıkla giremiyorum sayfa çoğu zmn açılmıyo zorlanıyorum girmekte sizzde de ölemi acabaaaaa.....
Printable View
ya arkadaşlar siteye rahatlıkla giremiyorum sayfa çoğu zmn açılmıyo zorlanıyorum girmekte sizzde de ölemi acabaaaaa.....
ewt yaaa bende kaç gündür uğraşıyom uğraşıyom açılmıyo sonunda bugün açıldı sinir oldum yhaa:@
iki gündür site normal dönmüştür. Bu iki gün içinde en ufak bir zorlanma olmadı bende. Diğer arkadaşlarda yazarlarsa konuya açıklık gelecektir.
Bu ay 3 kez host değiştirdik ve şuanki host çok kaliteli bir host. Hızlı ve güvenli bir hosta geçtik. ve en önemlisi sorunsuz bir hosta geçtik.
ewet ıkı gundur mis gıbı gırıyorum sadece eskıden yapım asamasında oldu oda hbaerımız vardı
iki gündür rahatlıkla giriyorum önceden doğru dürüst giremiyordum ama şimdi çok iyi
inş artık istedigin gibi adrese girersin !
şuanda bir sorun yok vede olmayacak artık herşey rayına oturmadı ama forum ofline olmayacak.
hersey cok normal
Bilgilendirdiğin için teşekkürler şawi.
yeni görünüm we hız güzel oldu gerçekten.gecesini gündüzüne katıp çabalayan,rohan usta we city of angels bu sitenin emektarları ellerinize sağlık...