Öncelikle Şunu belirteyim ki Bu konu Gırgır şamata maksatlı açılmadı.. aramızda bulunan yeni üyeler saçma ve uygunsuz mesajlar yazar ise tarafımca silinecektir...
Bir emek veriyorsanız içten gelsin. alın teri olsun.. Karşılığını Alabilin...
Öncelikle Şunu belirteyim ki Bu konu Gırgır şamata maksatlı açılmadı.. aramızda bulunan yeni üyeler saçma ve uygunsuz mesajlar yazar ise tarafımca silinecektir...
Bir emek veriyorsanız içten gelsin. alın teri olsun.. Karşılığını Alabilin...
benim dikatimi ilk derbeder sen cektin çünkü bircok yede bicok kunu sunmuşsun siteye ve şiirlerin
benim dikkatimi ilk sen çekmiştin çünkü avatarın çok değişik gelmişti ve top 10 da birinci sıradaydın ister istemez dikkatimi çekiyorduilk senin avatarını gördüğüm gibi kopyalamıştım
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
benim dikkatimi rohan abi ve derbeder vs.. vıp uyeler cekmişti...
hım tabiki mesajı en yüksek üyeler..sıkı takip ederim hiç bir sitede geçmelerine izin veremem beni :D.:D:D
ilk dikkatimi çeken üyeleri kimdi :) düşünmem lazım çünkü ilk siteyi ben kurmuştum ve ilkler unutulmaz. :D
doğru diyon abe ilkler unutulmaz...:D:D
kimse çekmediki kimseyi tanımıyodum:((
benimde dikkatimi kimse çekme...
çekemedide...
benim dikkatimi ilk dj_kosso çekmişti. site yenilendiğinden beri onu hiç görmedim boardda:D sonra Rohan abi ve Derbeder abi