[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[YOUTUBE]4c7QquFvTjg[/YOUTUBE]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[YOUTUBE]4c7QquFvTjg[/YOUTUBE]
izleyince tüylerim diken diken oldu. uff
bunu daha öce facee ve notlog'dan izledim...
türkiye'deki sokak çocuklarının gerçek dramını anlatıyor bence.
Off icim giti valla, bu nasıl bi dram kardesim ya, nasılda yalvarıp yakariyo off :(
Yusuf Abi Öncelikle Sana çOk teşekür ederim...
Böyle Geçnlerin İnsanların Onları Dışlaması çok Hoş değil -Devlet Ne Yapmış siirte Hırsızlık Yapan Gençlere üzerinde Para veriyorlar sebebi Çocuklar hırzsızlık Yapmasınlar diye Onlara Muaş bağlamışlar... Aksine her geçen gün Hırsızlık Olayları Çoğalıyor Buda Siirte Olumsuz Şeylere neden oluyor... Artık genclerin ellinden tutmak Lzm Yoksa Kaçıyorlar dağa Çıkıyorlar bunlardada Devlete Karşı Sömürüyorlar sonra gelde Söyle bunlara devlet böyle böyle Onlar yaşadılar devletin Ne olduğunu gördüler o yüzden Dağa Kaçtılar... Buna Dur dememiz Lzm... Sesimizi Duyuralım... Biz Gencler GÜzel Hayat İsyorsak önce kendinize sonra etrafınıza Bakalım... Öyle düşünelim... Fazla Yorum yapmak İstemiyorum tüylerim diken Diken Oldu... Çok üzülüyorum...
bu ne yaw çocuk nasıl yalvarıyor içim gitti
cok tesekkurler yorumlarınız için...
her halimize şükretmek lazım...!