SİİRT, DİYARBAKIR, ŞIRNAK, BATMAN, MARDİN GİBİ GÜNEY DOĞU İLLERİMİZDEKİ DİL ÖĞRENMEK İSTEYEN İNSANLARIMIZ İÇİN ÜCRETSİZ DİL SİTESİ AÇILDI...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
SİİRT, DİYARBAKIR, ŞIRNAK, BATMAN, MARDİN GİBİ GÜNEY DOĞU İLLERİMİZDEKİ DİL ÖĞRENMEK İSTEYEN İNSANLARIMIZ İÇİN ÜCRETSİZ DİL SİTESİ AÇILDI...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Güzel faydalı olacak ingilizceyi öğrenmek isteyenlere ama, Siteyi beğenmedim....
Siteyi beğenmedim değil doğrusu "Sitenin tasarımını beğenmedim...":)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bana yardımcı olun sizinki gibi bir blog açalım....
Başımızdan geçen bi olayı anlatayım...
Birgün Dinkültürü dersi vardı ve Hasan hocamız içeri girdi.
Konumuz: Biz Nerden Geldik Nereye gideceğiz...
Hasan hoca anlatmaya başladı.
Sonra dersin bitmesine son 15 dk kala bir soru sordu.. Soru bu ??
Allah kimdir... ??? diye dordu Allah'ı görmemiş etmemişiz... Hani Allah diye söyledi...
Ve Sınıfta bğaırıp çağırmayan kalmadı..
Hata Ben hocam ne diyorsunuz Haşa deyin günah töbe töbe dedim ve hoca gerçekten çok ama çok şaşırdı...
Neden dersen abi Hasan hoca konuştu.
dedi ben bu soruyu Batılılara Sordum ama onlar hiç böyle tepki vermediler yani ben burdaki Allah Sevgisini gerçekten yüzlerinizden görüyorum yarın öbürgün batıya giderseniz böyle size ilginç gelen sorularla karşılaşırsanız hiç şaşırmayın çünkü orda Allah Sevgisi Çok azalmış... dedi orda saygı gerçekten çok az sevgi ise bitti denilecek Umut desen onlar hep hayatı düşünmemişler okula boş gelip boş gidiyorlar diye bilirim...
ama hepsi için demiyorum.. çoğu öyle ama güneydoğuda umut her zaman var saygı her zaman var Sevgi ise gerçekten burda olduğu gibi beni öyle bir dinliyorsunu ki sevginiz burdan bile belli oluyor dedi ve Ders bitti..
Ben Ders çıkışı hocama Sordum hocam gerçektende öylemi
Hocam her zaman olduğu gibi gerçekten de öyle dedi...:)
Ne yazık ki güneydoğunun Kıymetini bilmiyorlar...:(