S.a Arkadaşlar Ben Bilgisayarıma Format Attım Ama Windows Etkinleştirme diye bişi çıkıyo 29 gün filan kaldı diye Bilginiz Warmı Acaba Nasıl Etkinleştirebilirim ?? Şimdiden Teşekkür Ederim..
Printable View
S.a Arkadaşlar Ben Bilgisayarıma Format Attım Ama Windows Etkinleştirme diye bişi çıkıyo 29 gün filan kaldı diye Bilginiz Warmı Acaba Nasıl Etkinleştirebilirim ?? Şimdiden Teşekkür Ederim..
yokmu bilgisi olan :(
benim yokk olsa yardım edim....:mad::mad:
kullandıgın formad cd sahte yazılım...
sahte yazılım kaldırman gerek... istiyorsan sana program vereyim bilal.
Burada o programları sunmak yasak ama sana bir ipucu vereyim. Google amcam var. Ona Legal XP diye sorarsan sana cevap verecektik.
bilalın yerıne ben cevap veriyimAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
senın dedıgın programı denedik hemde cok kez ama olmuyor bende anlmadım neden olmadını :(
Xp Tekrar Kur Ve Otomatik Güncelleştirmeleri Kapat İşlem Tamamdır
Tşk Ederim Arkadaşlar Yanlız Bişi Dicem Ben Bi Ara yine Format Atmıştım Aynı Şey Olmuştu Ama baya uzun Bi zaman önce Bi Arkadaşım Bana Başka Bi windows Cd keyi Wermişti Onu Yapıştırmıştım Olmuştu Acaba warmı elinizde windowsun keyi..
RoHaN abinin önerdiği yöntemle edineceğin program zaten yeni keyler üretebiliyor. Arkadaşının da sana verdiği key büyük ihtimalle daha önce bir bilgisayarda kullanılmamış bir keydir.
kullandığın Cd orjinal mi bılmıyorum ama.. Windowsu Orjinalleştirmen lazım..
Google'ye gir Windows Orjinalleştirme yaz İlk Çıkan Sayfaya Bak İşini Görür..